310811

Imorgon börjar hösten..

Idag har jag hunnit med jobb, promenad och hoppspecen. Red Abbe idag. Roligt! Kände dock att jag inte riktigt är på samma nivå som i våras. Hoppas jag kommer tillbaka till det någon gång framöver.



Om några dagar kommer några av mina underbara vänner fara ut på äventyr och vi kommer inte ses på läänge. Kommer sakna er enormt.

300811

Jag är så pigg, jag är så taggad på livet, jag är så glad


Igår när jag och bella var ut i skogen med fyrhjulingen

290811

Den här helgen blev inte riktigt soom planerat. Eller det blev inte mke till utgång. Varken jag eller niklas var taggad så vi abröt festandet och for hem och sov. Ja, det behövde jag. Nu är batterierna omladdade och jag orkar en vecka till.

Och energi behöver jag då veckan är fullproppad med saker att göra fyrhjuling ( Det händer redan ikvl ), rida, hänga så mke som jag hinner med mina kära vänner som drar snart, avskedsfest, och folkanjobb.


förra årets fyrhjulingsfärd

270811

Går kvällen var kung, bästa kompisarna:) fast filmen var ju som den var.

Idag har jag och niklas hunnit med stan, och nu sitter vi i stugan och dricker kaffe. Ikvl blir det moises brorsas lägenhet!




260811

Kort om jobbet idag, matfesten, kladdkaka och chill! Tur att man har kung arbetskompisar!

Ikväll då, matfesten, bio och världens bästa kompisar! <3 Och Niklas hämtar mej när vi har chillat klart.


Rätt gammal bild

250811

Har just ätit en västerbottensostbakelse (guldtackan) från stigs och druckigt en latte! Mums
Nu ska jag dra ner på stan och hämta upp Niklas som kommer hem från umeå.

240811

Just kommit hem från hoppspecen. Intervallträning och några avslutande skutt blev det. Hade Monami och är riktigt nöjd. Det är alltid så himla kul och det är alltid roligt att umgås med alla sköna människor.

Idag på jobbet var det riktigt drygt. Men har gjort hälften av veckan nu!


230811

Dag 2 den här veckan. Tror jag sov på nästan varje rast, är så himla trött nu ;S Och sen blir jag pigg på kvällen som nu. Har börjat nöta en ny serie, pretty little liars! SJUKT bra. Kan nästan inte sluta se.

Jag mamma och lovisa har börjat titta på ponny mer seriöst nu. Börja längta efter att vara i stallet lite mer än en gång i veckan:)


Helgen i bild

Jag och natta förbereder Bellas födelsedag:


Det färdiga resultatet:


Sen drog själva festen igång:


Sen avslutades kvällen på mollys

220811

Helgen har flygit fram som vanligt, och den här gick extra fort för jag hade så galet roligt! Den började redan på torsdag med spårad bakkväll hemma hos Natta. Fredag bjöd på sommarens roligaste fest + utgång. Lördag var alla mer eller mindre slitna men kvällen bjöd på chips film och supervänner. Söndag blev en vanlig söndag = slappasdag.

Bilder laddar jag upp senare ikvl, för jag tror det snart är dax för västerbottensostglass och kaffe <3 Måste unna mej något gott idag då jag faktiskt gick och sprang från stämningsgården idag och hade nog en av det tyngsta jobbdagarna idag.


Turkiet!

170811

Snart borde jag sova men måste berätta:

Nu har jag hittat tillbaka! Det är i hoppspecialen med bästa gruppen och hästarna jag ska vara. Jag är hoppryttare och inte dressyr. Förstår inte hur jag klarade mej ett år utan detta. Men det kanske är först när man har varit utan det man verkligen kan uppskatta och förstå hur mycket det betyder för en.


160811

Gillar att jag publicerade gårdagens inlägg idag, därför blev datumet lite konstigt.

Jag tänkte passa på att skriva inlägg nu då jag har tid att sitta vid datorn. Det händer inte så mycket ovanligt i mitt liv. Försöker hinna vara med alla som sticker om några veckor. Försöker komma på vad jag vill i mitt liv och kommer inte fram till något. Jobbet fungerar som alltid. Har till och med fått förlängt till den 16 september. Imorgon börjar jag rida på kdrf i alla fall. Hoppspecialen igen!


150811

Extremt dålig på att uppdatera. Men gjort sen sist. Jo frusit på jobbet, varit sjuk, varit med niklas (han var hemma från umeå hela veckan), shoppat, festat (som varje helg).

Förförfest med natta och bella:


Förfest med jobbkompisarna:


Sen drog vi ut på olles och träffade:


080811

Måndag, nu har veckan dragit igång igen. Superstart med regn.

Ett tag sen jag bloggade men sen sist ahr jag hunnit, äta glass med natta, varit med niklas, festat, jobbat på bröllop med natta och bella som vanligt spårad sönder, promenad, jogging, kakor, god mat, skruvat lite i garaget.

Har inte hunnit eller orkat ladda upp några egna bilder så det blir några lånade från bella.



Och en från bröllopet



020811

Bara tisdag, längtar redan till helgen. Underdagen har jag jobbat, lyssnat på p3, spelat poker, ridit med fia och nu ska jag över till farmor och farfar och vara social.

Ridningen med Fia var ju då lätt det bästa idag!!


010811

Vilken bra dag det här har varit! Var ovanligt pigg hela dagen på jobbet, fick träffa Natta en kortis när vi hämtade ut nya kläder till våra treveckare. Vi vattnade nästan hela dagen med bara lite ogräsrensning. Efter jobbet blev det en löptur på 50 min. Kycklingsallad och vitlöksbröd till middag. Bra väder!

Resten av kvällen planerar jag att chilla hemma. mys.


typ inte igår.

Helgen

Grillning



Bjuröklubb



Skellefte horse race, med alice!



Fantastisk helg med världens underbaraste människor <3

RSS 2.0