varför är jag hemma!?

Blev visst ett till inlägg innan jag far. Jag är redan sjukt less på att vara hemma fast jag trodde det skulle bli sjukt skönt att ta det lugnt. Det som stör mest är att det trådlösa inte räcker ner till mitt rum så jag måste sitta med dom andra i familjen. Blir något störd för hur tänker man om man ska skaffa katt även om det finns allergiska i familjen?????

Kommer sakna alla mina fanastiska vänner nu, varför passar jag inte på att umgås med er nu? Vi måste ta igen allt när jag kommer hem! Och alla får skaffa gratis så ni kan prata med mej och ni kan garantera att jag kommer ringa er!:)


hejdå.

Nu har jag kommit hem från stallet, var och packade och städade. Imorgon på morgonen drar jag och hästen till Åsele på praktik! Känns sjukt skönt att komma bort och bara vara i stallet och inte behöva bry sig så mycket. Längtar! Vi är borta till den 4 juni:)

Kvällen tänkte jag bara spendera hemma och ta det lugnt, fixa sista packningen osv.

Tänk att man vill bli ponnyryttare igen..;P


Foto: Viccan

220510

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag men.

Torsdag: Hoppade Costner, ÄLSKAR honom! Sen åt jag och fia middag i burträsk och sov där.

Fredag: Skola, sen chillade jag med Viccan hela kvällen!


KläppensCostner<3


190510


Thailand

Idag på skolan har jag pluggat för provet i morgon, fått veta lite betyg jag inte kommer nämna och halvsovit i gräset. Vi är så väldigt seriösa på skolan.

Kvällens planer:
* Möte på Kdrf
* Mocka och borsta i stallet
* Packa
* Plugga

sol


Stugan
+ vi hade iaf bra väder idag

180510

Sitter på skola nu. Jag har inget internet hemma så därför uppdaterar jag aldrig. Jag har inte heller någon lust. Kan kort säga att det händer sjukt mycket just nu och jag orkar inte prata om det.

Till helgen åker jag iaf till Ida Hellström och är borta i 13 dagar, känns sjukt skönt!:)

150510

Hänt de senaste dagarna,
+ Sova på kdrf
+ tävlingar
+ Tömkört T, fått hjälp av håkan
+ Chilla hos Natta
+ Bil
+ Glass
+ Grillning i bure
+ Sol

Nu sitter jag i solen och har det allmänt skönt, ikväll tror jag att det blir ngt med Natta och Bella.


110510

Den här dagen har varit riktigt tung. Vaknade och orkade verkligen inte stiga upp. Var seg tills jag cyklade ner till bussen för det var riktigt kallt idag. Dagen på skolan började med matte, förbereder mej för nationella. Har i matte A imorn och matte B på tisdag. Jättekul att ha matte på morgonen när man är trött. Till lunch var det tonfisk, jättekul igen. Sen satt vi och lyssnade på häst 3ornas redovisning av projektarbetet. Var så trött att jag inte kunde sitta still. Jag och Carro tog 2bussen hem. Tur att jag hade henne idag iaf:)

I stallet fick T raspade tänder. Eftersom han inte tyckte det var speciellt kul så fick han lugnande och var rätt så drogad ett tag. Han fick då stå idag.

Nu ikväll hade jag tänk se lite one tree hill eller något liknade:)

100510

Tjo, sitter nu på skolan och har rast. Idag har jag inte gjort så mycket men jag har börjat på brevet som jag och Fia ska skicka till Tyskland om praktik. Sen har jag ringt till Håkan och han ska nog kanske komma i helgen och hjälpa mej med T.

Helgen sammanfattas, sova, se serier, öppethus, stanna i Btk med Natta, påbörjat vägen till att bli blond.

Ikväll ska jag tömköra T och kanske springa en runda.

060510

Dagens
+ Hoppning med skolan
+ Snart helg

- Ridturen med T
- Förskylning
- Mst vänta på nästa avsnitt av 90210
- Trött

Imorgon blir det kort dag på skolan med matte. Efter ska jag en sväng på stan och kolla om jag kan hitta nått snygg. Kvällens planer just nu är att sova och ta det lugnt om ingen kan övertala mej till nått vettigare. Förslag?


Saknar tiden.. <3

040510

Lång dag idag då..

Började med nationella före och efter lunch sen tog jag 2bussen hem. När jag kom hem fick jag smörgåstårta från mammas jobb och så tog vi bilen till stallet. Red ungefär 45 min och det känns att jag är sjuk..

När jag kom hem från stallet har jag vilat, sett serier och försökt bli frisk.

Imorgon verkar det bli stallet hela dagen;P

030510

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Vaknade förskyld, trodde att det skulle gå över under natten. På skolan hade vi intro om projektarbetet och jag tror jag har kommit på något smart. Sen fick vi tillbaka ett prov och har haft matte.

Nu har vi  "slutat" så det blir 2bussen hem och glass i det fina vädret medans jag väntar på bilen.

Hur min kväll kommer se ut har jag väl inte bestämt än, chill framför datorn skulle jag tro.

020510

Landat i stugan efter att ha varit borta hela helgen.

En kortis om vad jag har gjort:
Fredag, valborgs:
Ledig från skolan. Åt hos natta med trevligt folk, bussen till stan och träffade fler trevligt folk, sov hos bella

Lördag:
Jag och natta tänkte ta 12 bussen till kåge, men eftersom det var en röd dag så gick bussen först 1. Blev då en sväng på stan. For till stallet och duschade sen hos natta där jag också åt middag. Kvällen blev mys med natta och bella med godis och musik.

Söndag, idag:
Vaknade hos natta och åt tacos till frukost och såg en film. For sen till stallet, red till kdrf och hade med T på lektion. Gick bra. Red sen hem igen.

Hur ska jag göra med mitt liv?

RSS 2.0