311012

Kanske dags att blogga.
Tror jag äntligen är klar med tentan. Idag blev det en riktig långdag på skolan. Niklas skjutsade mej på morgonen på vägen till jobbet. Jag passade då på att träna lite kondition. Sen har jag pluggat stenhårt med Ida fram till halv 4 tiden. Duktig Sara.


281012

Idag har vi samlat massor med vuxen poäng. Innan kl 1 hade vi bakat bröd, städat och tvättat.
Hembakade tekakor är supergott.

Vid halv 2 tiden var vi på plats i gymmet för ett ryggpass. En härlig söndag.


261012

Klippt håret och varit på gymmet! En bra dag!

Oplanerad kväll.. Får väl hitta på något när Niklas ska spela innebandy hela kvällen:)


Träning

4 bröstövningar och en ny magövning senare!


251012

Sitter nu och skriver på tentan. Men kände att jag behövde tänka på något annat. Har i alla fall kommit igång. Tror spontant att med allt de vi ska skriva om täcker man nog lätt 4 A4.
 
Igårkväll gick jag en promenad som motion. Kändes rätt okej! Men saknar gymmet, det får bli ikväll. Hoppas att min "vila" från gymmet har gjort så att min energi har kommit tillbaka.
 
Rolig grej: Igår fick jag också besked om att jag klarade förra tentan!:) Lycklig.

241012

Härligt väder idag också, tyvärr inte tagit mej ut idag.
Och ännu sämre är att jag knappt har pluggat något.. Nu har jag iaf bara en intervju kvar, men måste vänta till ikväll med den. Imorse läste jag en massa och tror jag har koll på det som står i böckerna. Har ju läst alla!
Imorgon ska jag sätta igång med skrivandet ordentligt!
 
Gillar att bara lyssna på podcasts och p3 idag. Behagligt.
 

231012

Sitter hemma och pluggar och lägger ner mycket tid på att bli klar i tid, gärna flera dagar innan tentan ska vara inne. Den 4 november. Tanken var att bli klar i början av nästa vecka för tror inte jag kommer hinna bli klar i veckan. Idag har jag suttit och läst i böckerna för att ha lite hum om vad jag ska använda i skrivandet. Har även börjat lite på rapporten.
 
Nu slutar jag prata om det tråkiga. Eftersom det är superhärligt väder har jag hunnit med en promenad idag <3 och ska nog hinna med en till. Niklas ska till gymmet ikväll men känner mej inte riktigt hundra.. Funderar också om jag får med mej någon på zumban på torsdag, Bella? Eller om jag satsar på gym? vet inte riktigt vad jag vill.
 
Men har hittat en väska jag vill ha på nelly.se! Och har bokat klipptid på fredag. Sitter här och bara väntar på att pengarna ska rulla in på torsdag.
 
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/accessoarer/väskor/axel-david-100325/denise-bag-325246-87/

201012

Sov på tok för lite inatt. Gick aldrig och la mej innan jag skulle hämta Niklas! Och dom verkade ha haft det sjukt kul på o'learys! Dit ska jag med någon gång.

Väckaren stod lite för tidigt på morgonen, men vad gör man inte för att köra hem till Skellefteå. Det senaste dygnet har jag chockat kroppen med bilkörning, bra att hålla igång:)


191012

Fredag och "ledig" dag.
Dagen bestod av stan med en fika. Kom hem med ett pannband från hm.

Alldeles nyss har vi då ätit filégryta med smördegsinbakat potatis mos. Mums!!

Ikväll verkar det bli häng med Bella samtidigt som jag ska agera fylleskjuts:)


Träning!

Idag testade jag något helt nytt. 30 minuter spinning och efteråt 30 minuter core! Typ det jobbigaste men ändå sjukt underbar träning. Kommer dock inte kunna gå imorgon;)


171012

- redovisning, nöjd över gruppen bra jobbat!
- trevligt sällskap
- ishalt att cykla
- kallt
- skönt att vila i soffan

Sammanfattning av min dag.


161012

Började dagen med en promenad till och från ica, 2 flugor i en smäll, jag fick 40 minuters promenad och glödlampor. Sen resten av dagen har jag pluggat och förberett mej inför redovisningen och sett serier.

151012

Idag hann vi göra klart hela power pointen på skolan. Så nu är det dags att börja öva på redovisningen. Men innan det tittar jag lite serier och slappnar av.

Bild från igår.


131012

Totalomgöring i lägenheten. Hela förmiddan var vi på storheden och köpte nya gardiner, mattor, ljus osv. Storshoppning! Efter att ha strukigt gardiner och fått allt på plats cyklade vi iväg till gymmet för ett bröstpass. Kände mej stark idag och ökade i flera övningar. 
 
Nu efter middagen har vi äntligen tid att sitta still. Passar på innan jag börjar göra mej klar för red. Ses på stuk.
 
Bilder kommer på lägenheten! 

121012

Nyss kommit tillbaka från en promenad till gymmet, corepass och promenad hem!:)


111012

Ny soffa och nya möbler! Nu börjar det likna något.

Idag gjorde vi klar all text till grupparbetet och har bara powerpointen kvar. Så skolan känns under kontroll. "Ledig" imorgon, planen var att stiga upp tidigt eftersom Niklas ändå far och jobbar. Sen plugga på förmiddagen för att kunna träna vid 11 tiden och städa.

Snart väntar Zumba med Ida! Hoppas bara hon hinner:)

Smakprov på möbler..


101012

Ligger i sängen och kurerar mej.. Kände mej sliten hela dagen. Kan vara förskylning på G.. Inte taggande. Det blev ingen träning alls idag. Ska snart ta mej till affären och sen bara vänta på ikeamöblerna! 
 
Gillar att kunna blogga med iPad och titta på gammalt Greys avsnitt.
 

Träning

På gymmet blev det ett benpass. Tycker inte det är jättekul mer ett nödvändigt ont. Men passade bra idag då jag inte kände mej super motiverad till träning. Körde även en vadövning, har inte gjort det på länge men insåg att vaderna tappar MYCKET muskler när man inte rider.

Äggmackor passade bra som kvällsfika och nu blir det att slappa i sängen (nej vi har ingen soffa än) och se sons of anarchy!


091012

Bara 2 föreläsningar idag, och tur som jag hade fick jag skjuts till skolan och slapp bli blöt en väg!

Annars åt vi hemlagade biffar och har en ny iPad;)


081012

Jobbade med grupparbetet på skolan idag från 8.15-14.00 effektiv tid hela tiden utom 1 timmes lunchrast. Vi har kommit långt och det är intressant!

Alldeles nyss var jag och Niklas ute på promenad. 40 min powerwalk! Friskt och perfekt väder ute.

Nu kvällsfika.


071012

Lite plugg på förmiddan. Kanske mest för att fördriva tiden innan Storheden öppnar. Lite shopping pÅ G:)
 
Sen väntar gym i medans Niklas spelar innebandy, frågan är bara vad jag ska träna..?
 

061012

Mornings!

Vaknade nyss men ligger och drar mej i sängen. Den underbara helgen har kommit!! Annars har vi det rätt lugnt i skola på något sett, jag är inte stressad.

Igår hade jag filmkväll med Ida, what to expect hette filmen kanske. Den var rolig och jag hade en superkväll.

Idag väntar tvätt och gym! Och passa på att ha helg. Så nu ska jag gå upp och kolla vad Niklas har för sig:)


Oct. 04, 2012

Hemstudier idag. Började dagen med att läsa 4 kapitel. Sen har jag och Niklas kört runt på Storheden och hittat mycket fina möbler på jysk, beställt hem en iPad, och handlat på maxi.

Nu fixas Ica kontot och fikat bulle. Kanelbullens dag!


RSS 2.0