300910

Nu sitter jag på skolan och borde börja med svenskan, men facebook drar mer. Igår kväll kom jag mej inte riktigt precis i säng tidigt så det blev inte så många timmar i natt som jag sov. Men man överlever väl ändå.

Igår red jag T på banan, gick helt okej och när han väl gav sig var han jättefin.

Ikväll har jag väl inte många planer. Stallet!


270910

Nu var det ett tag sen. Men kan nog sammanfatta senaste tiden med, underbara kompisar, station, avstulen mobil och pengar, stallet.

Idag var vi då hela dagen på kdrf med skolan. Ett markarbetes pass med Rusty, hopp pass med Gulli och teori blev det. Sen fortsatte stallet med en uteritt på Tarzan! Nu har jag då äntligen landat hemma försöker mej på att göra lite läxa osv.


200910

Skolfoto. Ridning på kdrf, Lordi och Urchin. Läst bok, läxa. Ridit Tarzan. Typ så har min dag sett ut. Den har funkat helt ok.

190910



Inatt har jag knappt sovit nått. Har dragit på mej värsta förkylningen.. Så dagens planer är att bara vara. Fast jag måste göra en sväng ut och röra på mej. Då jag kan rösta, mocka och fixa stallet, lämna stövlar och hjälm på kdrf och titta förbi på us-mötet.


180910

Nu vet jag varför mitt humör var som det var igår, idag är jag jätteförkyld! Är rätt så knäckt och behöver vila. Vilket passar den här kvällen kalas då alla andra verkar vara upptagna;)

Planerna för gårdagen ändrades ganska mycket, men kvällen slutade kalas ändå! Började med att bygga bana och vara på kdrf. Kl 9 var det klart och jag for hem till Natta och väntade tills hon kom hem kl 10 från Villvattnet. Vi tittade på datorn och snackade en bit in på natten.

Sen var jag på kdrf igen kl 9 på morgonen för att jobba på ponny hopptävlingen. Det var kul trots att jag var så risig. Hos Tarzan blev det inte som planerat, alltså ingen ridning. Kände att med mitt humör skulle vi bara bli ovänner. Så det blev en lång promenad med högmusik i stället. Fick då bort huvudvärken lite grann.

Ikväll väntar då, hockey på tv?, gossip girl, kräftsallad och västerbottensostpaj. Kan inte klaga!


.....

Fuck this life!
ska lägga ner med allt...


160910

Lång dag! Börjaade redan kvart över 5 då jag steg upp för att åka till Umeå med skolan då vi hela dagen guidade klass 4-6. Jag var inte på humör att göra det så hela dagen blev bara väldigt tråkig och dryg. När jag äntligen kom hem for jag ut och sprang. Det var sjukt skönt men jag har lite ont i vänstra vaden.. Sen i stallet blev det en skrittur med sadel och det vad tur att jag hade sadel för min lilla häst tyvkte inte vi skulle skritta.

Imorgon börjar det med Historia på skolan, fika med Viccan, mocka i stallet, äta middag, Ta in T antingen innan eller efter vi bygger bana på kdrf, vara med Viccan och Natta. Det blir nog en ganska välpackad dag. Brukar bli så när man ska vara på tre ställen samtidigt.

150910

Ledig dag från skolan då. Steg upp vid halv tio åt lite frukost och tittade på gossip girl. Gjorde klart apu-uppgiften och letad efter en bok. Har hittat två men känner egentligen inte för att läsa någon av dom. Sen åt jag lunch och drog på stan med mamma, köpte leggings och en tröja på cubus.

Sen bar det av till stallet i regnet, T fick stå idag för jag gillar verkligen inte att rida i regn. Och han har gått ganska hårt senaste dagarna.

Kvällens planer:
* Fortsätta försöka få tag på Natta
* Se idol
* Se one tree hill

140910

Jag tro ja aldrig har gjort så här lite på skolan. Buss ner till umeå kl9, lunch i bussen när vi kom fram. Sen tittade jag oah Carro på när dom andra satte upp tält, satte ut en tipsrunda, bar lite stolar och fortsatte titta när tälten sattes upp. Sen buss hem.

Efter skolan blev det en joggingtur, icasallad med räkor till middag och stallet. I stallet tränade vi galopp på banan. Tarzan var jättefin. Det är så himla roligt när det går bra:)

Imorgon är jag då ledig!:)


130910

Sådär då var första skoladagen avklarad. Det började bra med 25 minuters försovning! Annars på skolan har vi inte gjort så mycket annat än att planera Jordens och skogen i stan. Vi fick till och med sluta tidigare.

Efter skolan blir edet stallet. Cyklade till och från och det tog bara 25 minuter en väg. I stallet red jag ut på en lugn tur med Linn och Dagge. Har även fått mitt paket från hööks idag.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sova kanske eller titta på någon serie.

På onsdag är jag ledig, någon som vill gå på stan? :)


120910

Nu börjar den här härliga söndagen ta slut. Idag har jag hunnit med mycket och är ganska nöjd. Steg upp halv 10 ( somnade halv 4 kvällen innan), 11 for jag och pappa och hämtade hö och fixade i stallet. Kl 3 bar det av till Kusmark och senare kdrf. På kdrf var det dressyrspecen. Vi tränade framdelsvändningar. Väldigt nöjd över Ts insatts då vi även galopperade lite på volt. Sen lastade vi och jag körde till Stämmningsgården. Så nu har T flyttat hem. När vi äntligen var hemma kl 7 så for jag ut och sprang en sväng. Grymt skönt:)

Nu kanske ni är lite nyfikna på vad jag shoppade i umeå:
* Vinterjacka
* 2 par skor
* Solglasögon
* Vantar
* Bh och trosor


120910

Det här var den mest underbara dagen och kvällen på länge<3 TACK Bella och Viccan.

Tyvärr tar det underbara slut och jag ligger här vaken än och kan inte sova.. Börjar bli lite less på det. Varför ska man alltid tänka på mest saker just när man ska sova?

110910

Nu har jag varit hemma ett tag sen jag körde från Viccan. Kvällen bjöd, snack, promenad, godis, paj, idol och film. Kalas!

Nu ligger jag då hemma och kan inte sova, blir så sjukt pigg av att köra bil. Borde nog egentligen sova eftersom jag ska upp mellan 8 och halv 9, har inte riktigt bestämt mej. Imorn blir det stan i Umeå och chill på kvällen. Tror det blir en himla bra dag/kväll de med.




100910

Idag har jag bara varit, morgonen började med att jag steg upp 10, åt frukost, såg Cocktail med lilla Zingo i knät, ringt Håkan, åt lunch, red med Fia, sprang en sväng, dusch. Och nu har jag hamnat här och fått på mej kläderna. Nu väntar jag på middan så jag kan fara till hamn och vara med bästa Viccan och bara ta det lugnt:)


090910

Nu har halva dagen gått, idag har jag ändå fått saker gjort. Blev en timmas sväng med T, vi travade mest bara på rakt fram och tempoväxlade. Vet inte riktigt har jag ska göra med bett osv, för jag hittar inget som han verkar gilla..

När jag kom hem blev det en timmas promenad i det fina vädret med hög musik<3

Nu i eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra, ska väl passa på att ta det lugnt nu innan skolan drar igång på måndag!


090910

Efter en trevlig kväll med Natta ska jag nog snart ta mej till sängen. Natta sover redan. Kvällen har bjudit på film och en biotripp som var helt oplanerad! Grymt kul.


plopp!


080910

Nu blir det ett nytt försök att starta upp bloggen.

Igår kom jag och Fia hem från praktiken i Domta, Enköping, Sockholm. Direkt när vi landade tog vi kurs mot Kusmark för att rida ut på en tur med vildhästarna. Det blev galoppträning! Sen blev det mys hemma med Idol och film:)

Idag har jag inte hunnit med så mycket, passade på att sova ut. Men har hunnit beställa från hööks, 2 par ridbyxor, ett träns och ett par lädertyglar. När jag har skrivit klart det här inlägget blir det att fara till stallet och rida, sen springa äta midag och fara till Natta.


Hittade en gamal bild på Kevin nu när jag satt vid mamma och pappas dator:)


RSS 2.0