Party

Party, stuk, vin.
 
Sitter för tillfället och väntar på att tiden ska gå tills att jag ska möta Bella och Ida.

Tar helg

Efter att ha testat på stils corpass, eller CX worx som dom kallade är jag nöjd. Gillade att använda gummiband och lite vikter i passet. Det kommer jag vara fler gånger på. Eftersom min rygg ofta säger ifrån när jag kör magmaskinerna i gymmet så tycker jag det är svårt att träna magen. Då passar core perfekt. Efter passet tränade jag kondition 30 minuter på crosstrainer.
 
Efter att ha kommit hem har jag hunnit, städa lägenheten, bestämt mej för att tentan är klar och letat böcker för nästa kurs. Vilken energi jag fick idag, undrar om det kan bero på allt kaffedrickande! Det är det bästa för att hindra sötsug..
 
Visseligen en gammal kaffebild;)

280912

Efter att gått igenom tentan en gång känns det nu rätt bra.

Nu blir det OCtittande och paus från tentan. Sen väntar lunch, gym, städa och gå igenom tentan igen. Det kan man inte göra för ofta!


270912

En dag som denna är rätt tråkig. Regn rusk och dåligt väder. Själv var jag rätt omotiverad, men nu räknar jag mej köar med tentan. Ska bara gå igenom den imorgon.

Ikväll väntar zumba!


Dagens träning

Nu har jag landat i soffan efter att ätit ägg macka och duschat efter gymmet. Tyvärr var all motivation bortblåst på gymmet idag. Allt kändes bara tungt och jobbigt till en början och jag ville hem och ligga i soffan. Men efter några benövningar kändes det lite bättre. Kom igång lite mer och avslutade benpasset med en tricepsövning. Cyklade glad hem från gymmet.
 
Tror att dagens hemtenta tagit på huvudet.. Klockan kommer ringa 7.00 imorgon. Tanken var att hinna göra bort det mesta imorgon så jag kan få det lite ledigt på fredag.
 
 

260912

Började dagen att möta upp Ida på skolan kl 9 för att tillsammans gå igenom tentauppgifterna. Det blir så mycket enklare att förstå tillsammans. Vi åt även lunch tillsammans och självklart behövde jag en kopp kaffe efteråt. Det blev en lagom rast så jag kunde sätta igång med skrivandet direkt jag kom hem. Jag är rätt nöjd med de jag har presterat hittils.
Jag känner att pluggandet gör mej besatt av kaffe..
 
 Dagens outfit på skolan, älskar mina skor!
 

250912

En ganska bra dag idag. Många cykelturer till skolan. Fram och tillbaka. Har lånat två böcker till nästa kurs av en som går 3an förskollärare, målat naglar, chillat hemma, handlat, pluggat, beställt från ikea, beställt soffa från jysk.
 
Och nyss tränat! Började med 30 minuter crosstrainer innan ett sh'bampass! Superrolig träningsform, testa de!

240912

Hunnit med en del idag. Tog bussen hem till Luleå halv 11. Sen har jag tvättat, handlat, pluggat och tagit det lugnt.

Efter middan träffade jag Bella på gymmet och körde 4 bröstövningar och lite mage! Underbart.

Nu sitter jag och kyler min fot som aldrig riktigt vill bli bra.. Jag som vill kunna springa.




Helgen.

Den här helgen gick fort. Men den har varit lugn, mysig men ändå produktiv hemma i Skellefteå.
 
Kortfattat: God mat, kaffe, fika (mycket gott), soffmys, fönsterputsning, promenader i höstvädret.
 

Snart blir det att börja traska till skolan. Ingen cykel idag för ska ta bussen hem till Skellefteå efter skolan. Kändes dock drygt att dra runt på en stor bag;S men känns skönt att fara hem!


200912

Tog en liten sovmorgon till 9 idag. Annars har jag ätit, tittat på tv, film, pluggat, chillat till efter middan då jag äntligen packade mej ut och iväg till stil! Testade zumba igen, nu var det helt underbart! Cyklade lycklig hem i regnet!


190912

Började dagen med 25 minuters cykeltur innan frukost. Sen har dagen varit fylld med plugg och serietittande. Rätt skönt med hemstudier, men imorgon ska jag satsa lite mer på pluggandet!

Nu har jag just kommit hem från gymmet, rygg och triceps. Härligt trött i kroppen. Kvällsfikat bestod av hallon, kesella och nötter. Mums!


180912

Visst började jag tidigt på skolan idag men vilken dag! Vi hade redovisningar av våra grupparbeten. Alla hade så bra och lärorika, efter idag blev jag bara ännu mer taggad på att pluggga mer och känner jag verkligen har valt rätt program. Längtar tills man får börja jobba och få använda allt man lär sig.
 
Min egna prestation idag då, ja visst har jag gjort bättre arbeten. Men är nöjd, och tror jag lyckades förmedla det jag ville.
 
Efter en mycket god middag (lax) chillar jag lite och tänker på allt jag lärt mej idag och laddar om för ett träningspass på stil. Crosstrainer i en timme är planen.
 
Tyvärr ingen uppdaterad bild. Men det är i alla fall sol idag.

140912

Vaknade halv 8 och drog ut på en cykeltur på nästan 9km. Just nu har jag käkat omelett och sen väntar städning, massage, plugg.


130912

Skola, plugg och träning!

Har nog varit hungrig hela dagen, men nu har jag ätit kvällsfika efter ett zumbapass. Skönt att röra sig och så men zumba hmm.. Kan ge det en chans till:)


Plugg..

Paus från allt som heter skola! Tittar pretty little liars.

Börjar märka av bristen på träning nu. Rastlös, snurrig i huvudet, irriterad, svårt att sova och framför allt ont över allt. Igår kunde jag inte ta djupa andetag för då kändes det som någon stack en kniv i ryggen. Kanske dags att använda de 300 kr på stil jag fått till en massage?


110912

Just ätit frukost, fil special k och hallon! Idag är det riktigt ruskväder;S dis, grått, och lite regn. Gör att man bara vill krypa ner i sängen och sova lite till. Men ska strax gör mej klar och plugga innan skolan börjar.


100912

Vaknade tidigt och pluggade innan skolan. Sen två föreläsningar om miljötänkt. Vid tretiden tog jag och Ida bussen in till stan och shoppade lite hockeybiljetter och smink.

Nu ikväll har jag mest pluggat men gav upp och ska njuta av kvällen med tv.


090912

När alla andra är bakis känner jag mer rätt pigg! Kanske är så att man ska vara på förfest och umgås och sen dra hem och sova? Trevligt hade jag i alla fall igår.

Jag och Ida började på norrskensröjet och åt palt och drack vin, kanske inte det bästa.. Vi tyckte inte att det var speciellt roligt så vi traskade till 5 trappor där det var betydligt bättre drag och roliga människor.

Det gäller att passa på med shopping när man har bil. Igår blev det strumpbyxor och en sjal och idag kylplatta till datorn, grytlapp och en isform.
Bild på sjalen!


080912

Snart bär det av till Storheden och stan för att shoppa bra att ha saker, och hockeybiljetter för nästa helg!

Igår var vi på bio Hamilton:) jobbigt att det kommer så många bra filmer nu, dyrt..


070912

Fredag morgon!
Ligger och drar mej i sängen för finns ingen anledning att gå upp då man börjar kvart över tio. Konstigt nog är jag vaken nu.. Tyvärr är jag inte helt hundra i foten och liite tät i näsan, annars hade jag kunna använda den här tiden till träning! (blev plugg i stället)

Jag har alltid varit mer av en morgonmänniska, stiga upp tidigt och äta en god och seriös frukost. Det kan vara det bästa som finns! Sen lägga sig tidigt på kvällen, gärna före tio. För jag gillar att sova och behöver verkligen det. Tyvärr passar inte det studentlivet, och i mitt schema börjar jag kvart över tio nästan varje dag. Bara att vänja sig! Eller stiga upp tidigt och hinna träna;) tror på det sista.


060912

Rolig dag på skolan! Alla frågetecken börjar rätas ut nu! Började på grupparbete med Ida, Isa och My och tror det kan bli bra.

Nu blir det kaffe och sen plugg inför morgondagens föreläsning!


050912

Plugg plugg plugg. Vi har en del att hinna läsa nu. Men tror jag förstorar allt som vanligt. Tyvärr har jag dragit på mej någon förkylning.. 2 träningar på stil sen uppehåll. Inte riktigt min plan men.

Snart ska jag ta kväll och mysa framför tven.


030912

Dag ett på skolan avklarad.
Fått lite mer klarheter och mer frågor. Men som våra lärare sa "ni kommer förstå allt till jul"! Lärde mej hitta lite mer på skolan och ätit lunch i microland. Sen passade jag på att samla gratissaker, skrivblock, penna, kalender, termos mm.
 
Även shoppat gymkort på stil! Ikväll blir premiärpasset med Bella.
 
 

020912

Mycket nytt, stad, skola, vänner, lägenhet.
 
Har nu hunnit lära mej hitta till skolan, på skolan och till stan. Kanske det viktigaste.
 
Nu är nolleperioden slut och skolan börjar på riktigt, lite nervöst och förväntasfullt.
 

RSS 2.0