300512

Började dagen med cykeltur till jobbet från Stämningsgården. Sen väntade mängder med ogräsrensning då alla skoler ska vara tipptopp till skolavslutningen.
Efter jobbet cyklade jag till stallet för att rida lillen. Han var ganska stel så det blev mycket lösgörande. Blev riktigt bra till slutet!
Nu, kaffe och halv 8 hos mej.



290512

Självklart när jag skulle ladda upp bilder från helgen blev den lätt seg så kommer göra klart det imorgon.

För nu är jag riktigt hungrig och måste äta något innan jag snart ska träffa Niklas på gymmet och köra ett axelpass! Kanske lite mage också för att jag gillar de;)

Brännbollsyran 2012


En mycket trevlig helg i Umeå. Alltid kul att träffa nytt och gammalt folk!
Förfest med middag, flytta ut fest, utgång!

(Lyckades ändå ladda in bilderna nu


Bilder från den 18/5

Nu tar jag äntligen tag i det. Men orkar inte lägga ut så många, känns lite sent för att det ska vara intressant..


280512

Nu dag och ny vecka. Var ganska skönt att vakna idag och slippa känna sig sliten från helgen. Men kul hade vi! Fick med mej 2 par shorts hem också.

260512

Efter en mysig gårkväll med godis och lets dance är jag redan vaken och laddad för dagen!

Fick nyss veta att vi blir en man kort i bilen, Lina har ont i foten.. Så vi kommer ta golfen ner till Umeå om 2 timmar. Innan dess ska jag hinna duscha, dricka kaffe och äta.

Kameran hänger med! Så kan lägga upp bilder både från helgen och förra helgen när vi kommer hem;)


240512

Att jag aldrig lär mej.. Bränt axlar och nacke check! Sen att jag drack för lite osv är väl en annan sak. Så nu efter middagen tänker jag inte göra mycket. Kanske en kaffe och kaka? Kaffe blir det i alla fall! Cyklade även till getberget 26 (Bella) för att hämta min kamera så kanske kommer det bilder ikväll. Men ha inte för stora förhoppningar.

Planer för imorgon då: Smörja in mej med solskyddsfaktor, dricka mycket vatten. Jobba. Och om solen håller i sig även in på kvällen Bergsbygalss:)


230512

Snart riktig sommar! Man känner det i hela kroppen man blir piggare och mer taggad på allt. Dock så känns det att jag har mer fysiskt jobb nu än förut. Orkar inte träna lika mycket som vanligt. Men snart helg igen!

Har bestämt att det blir att köpa ny mobil när skattepengarna kommer:)


Från i fredags hittad på Viktorias blogg.
(ska ladda upp egna bilder när jag har hämtat min kamera)

180512

Jobb 7.00-12.00. Springtur. Mat. Kaffe. Och har nu börjat göra mej klar för kvällen!:)


160512

Efter en kort dag på jobber. Bara till 12 cyklade jag in till stan för att träna, men mina ben och kropp sa nej. Det gick verkligen inte orkade ingeting så tog cykeln hem igen.

Haft det mysigt hemma ändå. En kopp kaffe, lite omelett, gossip girl och nyss solade jag en sväng. Väntar nu på att Niklas ska sluta jobba och komma och hämta mej.


150512

Ojojoj, var ett tag sen jag bloggade nu. Vardagarna består av jobbet träning niklas och hockeytittande. Och helgen har sett nästan lika dan ut förutom att jag har hunnit träffa fina vänner och varit på 55 års kalas!
Idag efter jobbet har jag bara tagit det superlugnt efter jobbet. Är rätt mör i kroppen efter träning så det är bra med vila. Speciellt då man känner att man knappt orkar gå på jobbet. Annars har jag styrt upp ett fint träningsschema för mej (och niklas) roligare att gymma med nån. Han har dock inte godkänt det än, men det får han lov att göra.
Nu taggar vi bara kortdagar och ledighet fram till fredag. Och självklart en perfekt start på helgen med förfest hos bella och utgång!

070512

Helgen:
Fedagkväll, promenad i solen med Bella och Natta. Hockey med samma personer och Niklas
Lördag, gym, mumsig mat, mys i Kåge med Natta, Bella, Lina och Fia!
Söndag, solbackentripp, gym, och mys.

Idag var första dagen på parken underhåll den här säsongen. Skön dag i solen med plantering och vattning av blommor.


Sommarens arbetskläder.

!


Satt i solen ett tag efter dagens träning

Nu: Göra mej klar och fara till niklas
Sen: Får se hur kvällen slutar

040512

Tog mej ledig så här på en fredag. Sitter nu och läser Hypnotisören en väldigt bra bok. Gillar att jag har tagit tag i mitt läsande mer.

På ett tag tar jag cykeln till gymmet och kör ett ryggpass. Och ikväll blir det chillkväll med typ Bella och Natta, kanske någon mer?


Flygetplatsen innan Thailand för rätt många år sen.

Valborgs


Middag och fest hos Viccan och fortsatt fest hos Emma och Mange!

RSS 2.0