290212

Har undvikit in i det längsta att göra ett inlägg för jag var rädd för att det skulle bli ett gnäll, emo, hata livet inlägg. Men det blir lätt ett sådant då jag hinner tänka för mke som nu.


Nymålade naglar och supermiddag!

De nya nagellacken var superfina på naglarna! Och fläskfilé, potatisgratäng och champinjonsås till middag satt perfekt i magen.

Ikväll melodifestivalen.

250212

Vaknade på tok för tidigt idag ( halv 8 ) fick ju sova så länge jag ville! Men kanske bra för då hann jag med lite grejer idag. Jag, mamma och pappa för till huset i Kåge och städade, fick börja med att kasta och spara lite skor. Sen sparade jag tallrikar, tekoppar, glas, äggkoppar och en tratt. Allt lämpligt till då jag ska flytta hemifrån. Städade även mitt rum och kastade bort en massa.

Då hade jag kommit igång lagomt i kroppen och jag och mamma gick på stan. Shopping och en fika. Hann också med en promenad och snart börjar hockeyn. En väldigt bra lördag!


2 spets tshirtar, och 2 nagellack allt från gina tricot. Tyvärr ljus bild..

240212

Fredagskänsla! Dagens arbetsdag kan man sammanfatta spårad kanske? Vi var iaf väldigt uppe i det blå alla på förskolan även barnen.
Sen kom ett lyckligt besked idag. Förlängt mars ut på både Notbladet och Nyckelpigan, så jobbfronten ser ljus ut.

Ikväll ska jag och Niklas på bio och se om Safe house är någon hitt eller ej!


220212

Stress.Stress.Stress.Stress.
Jag måste sluta stressa utan anledning.

Jobb som vanligt idag och en kortis i stallet. Varför alltid dåligt väder på onsdagar? Blev ingen ridning men mockade och gosa med ponnyn.


210212

Jobbat i kåge precis som vanligt de 2 första dagarna den här veckan. Riktigt mysigt att ha ett jobb då man verkligen kan ta del av solen på dagrna. Och idag var det lilla vasaloppet för barnen och själklart semlor till mellis!

Dagens motion blev en promenad, glad är jag då det inte är flera minus ute!

Nu gossip girl!

180212



Kanske inte bästa vädret. Utan väldigt mke blåst! Men årets premiäråk är gjort, åkte ju aldrig förra året heller. Men med nya skidor och allt så gick det kalas men nu är jag totalt knäckt.

Så nu blir det bara att tagga hemavan för det är inte allt för månag veckor dit nu!

Nattbloggning

Filmen var väldigt bra, över all förväntan! Och det blev ju inte sämre av det fina sällskapet.

Borde nog sova då mobilen står på 8.00, jo jag har valt det själv för jag, mamma och Lovisa drar till Bygsiljum och åker slalom. Blir nog en trevlig dag! Sen ser jag vad kvällen kommer att erbjuda! Man är bara ung en gång så varför sova?




170212

Efter en mysig arbetsdag ute i solen med barnen har jag nu hunnit hem och gått en promenad!
Ikväll blir det bio med Emma.

160212

Tisdag; Alla hjärtansdag, fick en mycket god middag och efterrätt när jag kom hem från jobbet och en hylla! Superbra kväll.

Onsdag; Min stalldag, red ut på Lotus vanlig motion. Tränade inget speciellt. Och gick sen en sväng med hunden.

Tordag; idag, Jobbat. Och snäll flickvän som jag är tar jag hand om både huset och hunden nu när Niklas for till fjällen. Hans föräldrar kommer hem imorgon så då blir det flytt hem för mej.




120212

Steg upp halv 8 för att hinna göra mej klar och hinna släppa ut ponnyn innan skoterkortet skulle tas.

Vilket gick över förväntan, så nu är jag skoterförare!;)


090212

Just landat i soffan efter en väldigt skön promenad!


080212

Kallt! Som det har varit enaste tiden. Har jobbat i Ostvik idag som i början av veckan.

Nu har jag äntligen fått i mej middag och jag och Niklas ska ut på en promenad i kylan. Jag blir så trött av att frysa från morgon till kväll, all ork försvinner på vägen.

Sen ikvl blir det antingen ett avsnitt av Paradise Hotell Norge eller Homeland.


070212

Kanske ska uppdatera om man har en blogg.

Just för tillfället bor jag en tid framöver i Stämningsgården då Niklas föräldrar är i Afrika!

Sen sist har jag hunnit med att köpa ny dator, haft alla möjliga förkylningar, jobbat ändå, varit hemma med nästan fever och sett lejonkungen osv och börjat att ta skoter kortet, provet och uppkörningen gör jag på söndag.


RSS 2.0