16/11 -09

Tjo!

Dagen:

*Skola, foderuppdrag
*Bara jobbigt humör hela dagen, väldigt svajande!
*Sova buss hem? Nej för det finns störande minifjortisar!!!
*Barbackatur med Tarzan
*Datorn

Imorn:

*Skola
*Bad
*Stallet


Thailand nu, ja tack!

/Sara

15/11 -09

Tjo!

Igår kväll gick bilen till bure där vi gjorde allt från att äta middag till att se skräckis! Det var seriöst första gången jag såg en hel skräckis utan att somna. Kvällen/natten var superkul!

Idag hämtade pappa oss i bure efter en GOD frukost hos Moises. Sen hemma snackade jag lite med mamma innan jag och pappa for till stallet, där det inte gick rida för T fick bara styltor. Efter blev det USmöte på kdrf där vi kom fram till mke vettigt! Är jättetaggad på US nu. Sen övningskörde jag hem och jag hoppas att jag inte skrämmde Li för mycket när hon åkte med.

Morgondagen känns inte peppande, ni som vet varför vet det och det räcker. Ska verkligen inte vara deppad nu!! Men hur lätt är det när man är sjukt förvirrad.. Livet suger helt enkelt..

/Sara 

14/11 -09


Idag har 1 år gått sen världens finaste, mysigaste bästa ponny fick lämna oss!! Hur jävla mycket man kan sakna nån är nu bevisat! Jag blir påmind om honom varje dag, vilket är bra för jag vill aldrig glömma honom men vissa stunder blir det bara för mycket, som nu! Varför fick inte han leva?

















Sista kortet för alltid


KLÄPPENS KEVIN!<3


11/11 -09

Tjo!

Lite kort om dagen då, skolstall på morgonen, eftersom jag hade ont i axeln och visste att jag skulle rida 2 hästar senare så hoppade jag över att rida/köra. Fick en åktur med Ida i rockaden, hästarna var jättepigga! Sen blev det foder uppdrag inne på skolan och det var jätteintresant. Efter skolan red jag T barbacka pigg och glad! Sen avslutades det med dressyr för Eva Lafayette.

Imorgon:
* Cykla till T och mocka
* Cykla till kdrf
* Dressyr och teori
* Teori för barnen
* Cykla hem
* Träffa Natta på msn?

Jag älskar att vara i stallet, det är det som gör mej glad. Utan stallet skulle jag helt seriöst inte kunna leva!

/Sara

9/11 -09

Tjo!

Idag har dagen funkat riktigt bra. Provet gick bra, tror jag. Det kändes då så! Sen blev det ett dressyrpass på Diva för Frida. Även då kunde jag tänka ganska possitvit. Idag svajade även inte humöret så mke, det var på en ganska glad och lite lätt spårad nivå. Efter skolan gick jag och träffade pappa på telia butiken för att vi skulle låsa upp min telefon så jag kunde skaffa halebop! Måste säga att han i kassan var lite speciell och jag kunde inte hålla mej seriös, "det blir 300 riksdaler", "får jag besvära med legitimation", "får jag be om en autograf" (A) vem säger så?

Hos T gick det hyffsat, han var jättefin men jag fick ont i axeln och kunde bara rida 15 min så resten fick bli skritt.. Jag börjar faktiskt bli ganska less på min axel nu. Men jag kan ju bara vänta för enligt läkaren så kan det ta upp till 9 månader innan den blir bra :/

/Sara


8/11 -09

Tjo!

Sitter nu vida datorn och funderar på att gå och sova. Är riktigt trött och seg. Men glad! I helgen har jag gjort allt som planerat kanske nåra grejer jag hoppade över. Måste säga förlåt för mitt humör i fredags, kan man vara mer emo? Och säga tack till alla som står ut med mej när jag är emo, och tack för att ni får mej lycklig igen!<3

Ikväll har jag letat på internet efter hovens delar, sömmens delar och hovslagarverktyg. Det har väl gått sådär har hittat lite men inte det jag ville hitta mest. Varför jag måste hitta det är för att båda jag och Fia lyckades misslyckas med att ta med papprerna från skolan och vi har tappskoprov imorn.. Bli att plugga imorn på morgonen.

Sen måste jag säga att jag älskar min älskade lilla häst!! Han är världens bästa<3


Tarzan på kdrf

/Sara

5/11 -09

Tjo!

Hela dagen har jag varit på kdrf. Började med att jag cyklade till kågemarken och släppte utt hästarna och mockade sen fortsatte cykelresan till kdrf. Under skolan så red jag dressyr på Urchin, vi såg en film om bett och pratade om doping. När alla i min klass for hem stannade jag kvar och fick en skiss av Anna så jag kunde bygga bombana till henne i manegen. Under kvällens gång hade jag teori med barnen, hästensdelar och olika stö att ha i boxen. När det var klart tog jag cykeln hem. Det är faktiskt riktigt skönt att cykla, nästa gång ska jag ha pumpade däck!

Nu ikväll blir det att slappa framför TV:en och sova! Måste passa på att sova för min helg blir ganska späckad!

Fredag:
* Skola
* Stan med Fia
* Kdrf, fixa spökstig och ha spökkvällen
* Sova på Kdrf

Lördag:
* Helgjour kl 7
* Åka bil till T mocka och rida
* Hem fixa klader äta middag mm.
* Skjuts till Kdrf och ta in hästarna
* Ta mej till Kusmark, förhoppningsvis nån som har vägarna förbi
* Chilla hos Fia

Söndag:
* Jouren kl 7
* Tillbaka till Kusmark?
* Till T
* Ta in hästarna på kdrf kl 14
* Farmor och farfar?
* Hem och sova

Sen börja Måndag med tappskoprov!

/Sara

4/11 -09

Tjo!

Ett kort inlägg innan det blir sängen!
Min dag väldigt kortfattat:

* Skolstall och sitsträning på travare
* Tappsko :)
* Usmöte :)
* Hoppträning :)
* Skolfotokatalog :]

+ att någonstans mellan usmötet och hoppningen så fick jag en lite bula på panna.. Någon som känner sig träffad? ;)

/Sara 

3/11 -09

Tjo!

Nu var det riktigt länge sen jag har uppdaterat, det är på grund av ganska många saker som vi kanske inte ska ta här men kort sagt så har jag inte känt peppen för att blogga. Nu ska det bli nya tag!

Dagen:
* Informera 9orna, träffade roliga människor där:)
* Lunch på atorp, med dom bästa!
* Tillbaka till btk och engelska, ÄLSKA
* Skrittur med T

Idag är jag på så sjukt bra humör! :D Mycket på grund av alla fina kompisar<3

/Sara

RSS 2.0