300612

Riktigt kul kväll igår!
God middag, mycke vin, cykelturer, maggio, öltält, underbara vänner! 
 
Nu taggar vi för nästa kväll.

290611

Jobb till 11, sen stan. Kom hem med 3 par trosor och örhängen från Gina tricot, träningsbyxor från Inter sport ochsmink från make up store. 
 
Nu målar jag naglarna och dricker rose! Ses på stadsfesten;)

280612

Sitter nu och väntar på att kaffet ska bli klart! Har just kommit hem från gymmet som bestod av rygg och magövningar. Grymt skönt. Jag blir alltid på så bra humör efter ett träningspass. 
 
Jobbet flöt på som vanlibarock vi hade lika kul som vanligt. Imorgon väntas kortdag, slutar 11:) 
 

270612

Är lite dålig på att uppdatera nu för tiden. Kanske för att dagarna rullar på rätt lika. 
 
Jobb, rullar på rätt lika vissa dagar är kanon (som idag) och andra lite tyngre. Men överlag gillar jag mitt jobb väldigt mycket!
 
Tränng, variera med löpturer av olika varianter. Extra långa, intervaller och vanlig 5 km runda som idag. Gymmet är alltid skönt! Då får man göra av med dålig energi och omvanlda det till positiv energi. Jag är alltid lika lycklig då jag kommer hem.
 
Ikväll ska jag titta på fotbollen Spanien-Portugal. Mysigt.
 
Gammal bild
 

Midsommar


180612

Lördag kväll bstod av utgång. Först lite häng hos Norlund innan vi drog på olles såg lite fotboll och drack öl. Sen avslutades kvällen på allstar!

Idag jobb, hade ändå en skön dag. Plantering av sommarblommor gillas starkt, och sol! Efter jobbet cyklade jag hem bytte om cyklade till gymmet, tränade ben och mage och cyklade hem igen. Riktigt jätteskön dag!

150612

Idag var jag hemma från jobbet för jag var ännu värre igår på kvällen. Började dagen med att göra ingenting. Såg en film, tittade på pretty little liars och lekte med mina nya iphone!

Efterom jag kände mej rätt pigg så gick jag ut på en lugn promenad. Det skulle jag kanske inte ha gjort, extrem huvudvärk, och rinnande ur ögon och näsa. Det var alltså min nya pollenallergi som gjorde mej sjuk.. Bra!

Det är lite bättre nu och efter middan nu så har jag tvättat bilen, och ikväll ser det ut att bli fotbollstittande.


140612

Jobb, träning, fotbollstittande. Så har veckan sett ut.
Mn tyvärr har jag dragit på mej nån förkylning. Är helt slut i kroppen och orkar ingenting;S

Lördagkväll i Boviken


090612

Vaknade 20 över 8 och var pigg, tänkte varför sova så steg upp åt frukost och for på gymmet. Ett ryggpass, men körde några benövningar och lite mage när jag ändå var där.

Sen har jäg varit på systemet och inte så mycket mer. Kvällens partykläder är på och lyssnar på musik. Snart ska jag bara sminka mej klart!;)


080612

Godmorgon!
Uppe med tuppen, vädret var kanske inte mest imponerande men känns i alla fall skönt att sluta 2 idag.

070612

Chilldag på jobbet med tömning av hundtoer och skräpplockning på lekparker. Roligt att solen tittade fram.
Efter jobbet gick jag hem och drog ut på en löptur!:)
Det var många år sedan!

060512

Ledig dag! Tråkigt väder, fryser och är allmänt seg. Det känns bra. Frågan är vad man ska hitta på idag. Funderar över om solbacken är öppen? Eller man kanske ska fara till nån och få fika? Städa? ja jag vet inte, känner bara att snälla kan solen komma snart med värmen!


050612

Igår jobbade jag på precis som vanligt, och efter jobbet körde jag och Niklas ett axelpass på gymmet. Avslutade kvällen med game of thrones.

Idag jobbade vi bara till 12! Grymt skönt. Efter lite ösregn klarnade upp lagomt för en löptur. Och nu sitter jag oh hoppas att det ska klarna upp ännu mer så jag kan titta på balen.

Men nu ska jag koka mej lite kaffe och laga något att äta till!


030612

Inte så kul att det regnar. Men då kan man passa på att göra ingenting utan stress. Har hunnit se första avsnittet av game of thrones, hmm vet inte om jag ska tycka det är bra eller inte. Ska ge det nått avsnitt till. Sen har jag klippt Niklas hår.

Igår kväll blev det inte riktigt som planerat.. Strömavbrott av och till hela tiden hemma, vilket resulterade till att jag och Niklas delade en pizza på Viking för det gick inte laga middag hemma. Efter det spelade vi spel hemma hos Bella med hon och Natta. Spel är underskattat och det borde man spela oftare!

Nu blir det lunch och gymmet!


020612

Var på stan idag, kom hem med en blåblommig klänning, rosa spets linne, ankelsockar och 2 par shorts till Niklas. Avslutade med fika på Kitchen. Efter stan byttes det däck på bilar och tvättade min bil. Och har nyss kommit tillbaka från en löptur i regnet.

Strax duschen. Sen middag på Falkträsket 42, langos! Sen ikväll chill med Bella, Niklas och nån till?


RSS 2.0