Äntligen hemma!

Nu har jag visserligen varit hemma ett tag men är för pigg för att sova:) Tittar då lite på cocktail och laddar för första jobbdagen imorgon!


Sista dagen

Imorgon börjar då hemresan. Jag har haft det helt otroligt bra här även om jag har tyckt det har varit jobbigt. Beror nog mycket på att jag inte gillar att ha för mycket tid till att tänka.. men det kanske är nyttigt att ha det? Jag tror då det, för efter en vecka här tog jag tag i mitt liv och började njuta av att göra ingeting!:)
Man kan ju undra vad jag gör inne vid datorn då det är strålande sol ute, jo för jag orkar inte smörja in mej och vill inte vara räka när jag kommer hem:P
Om 2 timmar ska jag, Felicia, Lovisa, Linnea, Julia och jag tror även Oskar vara med i någon dansträning, vi kommer i alla fall ha en mycket fin paliettkjol på oss;)

Solsolsol

Sitter nu efter maten och funderar om man ska beställa in en drink eller inte;) Varmt och skönt har vi iaf!!
Söndag: Jag tog det väldigt lungt, chillade i skuggan ganska mycket och var lite trött. Ganska trött på allt och alla.. Men det vände totalt då jag på shoppingrundan innan middagen hittade de mest underbara skorna på länge. Brunt läder och en högklack. Tror till och med pappa fick bli en centimeter kortare än mej!
Måndag: Idag blev det piren, för där känner man inte hur varmt det är för det fläktar bra. Vi åkte också så kallad soffa efter båt idag.
Dagarna går ganska bra man tänker inte så mycker försöker mest bara läsa hela dagarna. Men det är nu då man sitter vid datorn man får hemlängtan. Nu tror jag att vet vankas shopping om jag inte har fel;)

Turkiet

Nu har vi hunnit vara här ett par dag så ni ska väl få en lite uppdatering.
Börjar med att berätta att det är en gigantiskt buffé till varje måltid + att det nästan hela tiden finns glass, konstiga kakor och frukt. Vilket leder till att jag kommer äta ihjäl mej. Då är det tur att det finns ett gym som jag besökar varje dag för att slippa solen och för att man äter hela tiden. Annars så finns det många andra aktiviter man jag göra typ som tennis, badminton, fotboll osv. Men har inte hunnit med att testa det.
Onsdag: Hela kvällen gick åt till att resa.
Torsdag: Vi kollade mest runt på hotellet så vi inte skulle gå vilse. Sen var vi vid poolen hela dagen och testade även vattenrutchkanorna.
Fredag: Vi hittade oss ut till piren vid havet. En gigantisk brygga som man solar på som är ungefär 3,5 m över havsytan. På kvällen kollade vi på lite shopping.
Lördag: Piren även idag. Men jag börjar känna att solen är liite för mke för mej. Vilken betyder att jag är ungefär som jag alltid är när jag varit i solen/värmen för mke.
Nya tag inför imorn, ska starta med en sovmorgon!

140611

Jaha, det här är kvällen innan. Jag har packat allt mitt, sen vet jag inte riktigt hur det går för resten av familjen men bilen börjar då rulla imorgon halv fyra mot Umeå för att sen ta flyget till Turkiet.

Jag längtar mer än någonsin. Den här resan kommer precis i rätt tid för mej för jag har varit så konstig senaste tiden. Nu kan jag ta igen sömn och slippa stress. Jag kommer garanterat sakna alla här hemma, det kan jag lova. Men jag kommer tillbaka om två veckor uppvilad!


Väldigt gammal bild från Indien

130611

Idag har jag mest fixat inför turkietresan med släkten. Tror och hoppas att det mesta är gjort. Har hunnit med att klippa mej, shoppat två toppar på cubus, lånat böcker, hämtat ut arbetskläder, sprungit och packat lite till.

Igår var släkten och Niklas här och firade min student/min syrras födelsedag, fick pengar och ett jättefint halsband. Har även fått en kamera och en hårtork av familjen. Bilder kommer kanske sen:)


Studentveckan



Allt från rovön, vollyboll med klassen, balkvällen, fest i Burträsk, sista skoldagen och studenten.

Ny start!

Nu tar jag och styr upp bloggen igen, mest för Bellas skull:) Så hon vet vad som händer mej i Sverige när hon är borta. Jag har också fått en ny kamera som gör det hela lite roligare.



Mitt första inlägg på väldigt länge fick bli bildbomb från Strömsholm med klassen:)

RSS 2.0