30/7 -09

Tjosvejs!

Igår efter jobbet åt jag middag och drog ner till travet för att det var genrep inför gymkhanan. Lag 1: Jag, Sofia, Alice, Angelica och Exidus, Lag 2: Evelina, SaraB, Emelie, Carro och Costner. Efter genrepet drog jag till kdrf för att sova med Emelie, Alice, Ewe och Sara. Riktigt mysigt som alltid i stallet!

Vi steg upp 7 för då kom personalen till stallet. Kl. 9 bar det av till travet för det var Hästens Dag. Det var uppvisningar med Islandshästar, westernhästar, körning, dressyr, hoppning och gymkhana. Gymkhanan gick bra, vi i laget var nöjda efter vår insatts! Vi kom delad 3a med SRKs ena lag, 2a: SRKs andra lag och 1: Kdrf lag 2. Grattis<3

När jag kom hem efter att ha gått över berget var jag ganska trött så jag laddade om med kolsyratvatten, glass och hallon! Med ny energi och ett glatt humör red jag ut med Tarzan vilket gick riktigt bra!

Puss
/Sara
 


28/7 -09*

Varför?!

28/7 -09

Tjo!

Är nu hos farmor och farfar för att fira farfar, 66 år. Då passar jag på att sitta vid datorn när internet är snabbt. Idag var det andra dagen på jobbet och det är riktigt bra faktiskt, inte lika chill som förra året på ridhuset men jag tjänar mer så! Mina medarbetare är jättetrevliga, Jenny, Jonte, Tim och Carl. Vi får många skratt om dagen. Nu är det ju mest med Jenny och Jonte jag är med eftersom vi inte kör bil så vi använder packmoppe.

Senare ikväll blir det att kolla Blue water high! Nörd som jag är, missade ju det i morse.


Bild från google


Puss
/Sara

25/7 -09

Tjo!

Idag har jag varit hur seg som hellst. Steg upp 8 för att ge hästarna mat, fick springa i regnet men blev jätteblöt. Jag gick sen in i stugan och åt rukost och läste lite bok. Sen somnade jag vid 10 och vaknade 12 igen.. Så nu är jag seeg.

Igår var jag med Sofia och Ewe. Vi såg på tv och snackade. The wedding crashers.

Nu ska jag äta lunch.
Puss
/Sara

24/7 -09

Tjo!

Igår var jag till Kusmark och hjälpte Sofia med att köra Turre, Imorgon blir det att köra på ett bröllop. Jag är faktiskt ärligt lite nervös för jag ska hoppa upp och ner ur trillan med kjol, vilket inte kommer bli det lättaste när det komplicerat redan med ridbyxor. Väl hemma igen i stugan for jag ut på en tur med Tarzan, han har aldrig varit så fin som då!<3 Lyssnade verkligen på mej och arbetade så sjukt bra.

Idag har det inte hänt mke alls, jag har sovit i solstolen (utan sol), kollat i h&mkatalogen och ridit tarzan. Han var fin idag också, inte som igår. Men det kan vara för att vi träffade fyra travare. Han behöll lugnet och det är ett stort +.

Ikväll blir det nog att chilla med Sofia och kanske Ewe:)

Puss
/Sara

22/7 -09 *

Hejhej!
Nu är jag nere i viken som det kallas här i stugan, vi har firat Linda. Älska maten, det var nån kurrykyckling med ris, med jordnötter och cachewnötter<3 (ursäkta stavningen) Till efterrätt blev det chokladkaka med grädde och jordgubbar! MUMS Jag vet inte varför men jag hamnade lite i en emoperiod nu och kände att det var bäst att dra mej undan och sitta vid datorn. Dom har ju snabbt internet, så det gäller att passa på ;)

Idag gick det super att rida, även om vi träffade en travare och Tarzan blev lite het kunde han lugna ner sig. När jag var ute och sprang så gick det så himla bra, ville bara fortsätta att springa!

Hihi hittade lite söta bilder från oss som små.


Jag, Oskar, Lovisa, Felicia, Linnea och Julia i Mallorca 2003


Lovisa, Felicia, Linnea, Jag och Julia i Mallorca


Puss
/Sara

22/7 -09

Tjo!
Vädret ser inte så vidare bra ut men enligt pappa blir det bättre i eftermidda!

Igår kväll red jag Tarzan med inspänningstygeln. Även om han var jättepigg så lyssnade han jättebra, kunde göra halt, sakta av till skritt, sänka tempot i traven! Han var bara jättelydig. Så sjukt fin han har blivit. Sen såg jag Morden i Midsummer med mamma och pappa och avslutade kvällen med 2 ½ män och scrubs, det har blivit ett måste för mej ;)

Idag är planen att hinna
- Övningsköra
- Rida Tarzan
- Springa
- Vara hos mina kusiner, min faster fyller 35!

Jag vet inte än vad jag ska ha för kläder, mamma tycker jag ska ha klänning. Så vi får se hur det blir.

Synes;)
/Sara

21/7 -09

Nu var det ett tag sen jag bloggade så det blir lite punkt form på det som har hänt.

Tisdag var jag med Viccan, Bella, Bina, Natta och Viktor hemma hos Bella.

Onsdag såg jag Harry Potter på bio.

Fredag var jag på dagen med Alice, Viccan, Sofia, Ewe och Andreas och såg Liquid echoes på trästocks. På kvällen firade vi Sofia som fyllde 17 år!

Lördag Trästocks med Alice och några ur hennes gamla klass.

Söndag var jag på skellefte horse race möte hemma hos Sofia i det nya huset, efter red vi ut med Turre och Elle=)

Idag var det tänkt att jag och Sofia skulle fara och kolla hur vi ska köra, eller Sofia ska köra, med Turre på lördag. Men det vill inte bli bra väder, bara regn och regn..

Jag har fått ett mail av Julia min kompis som har flyttat till Syd afrika, hon har jag känt sen vi var 6 år och vi gick på dagis, vi har alltid varit kompisar och varje gång vi träffas, även om det inte blir så ofta så känns det alltid så rätt. Till hösten måste jag komma till Luleå och hälsa på, hon flyttar hem då. Saknar dej så sjukt mycket!<3 Det är faktiskt en sak jag har tänkt på, alla mina barndomskompisar som jag har känt sen jag var en liten plutt flyttar utomlands, Julia till Syd afrika och Simon till USA..

Nä nu kan jag inte sitta och mögla vid datorn nå mer.
Synes
/Sara


14/7 -09

Tjosvejs!

Nu blev det ett litet break från solen så här innan lunch, har faktiskt pressat i en timme. Jag och Alice har nyss bestämt att vi ska träffas kl 3 på Royal, för jag ska kolla på ridbyxor. Vet att jag vill ha mörkblå och rutiga så vi får se vad som finns! Jag har bestämt att dom max får kosta 600 så att jag inte ska bli allt för fattig.

Igår var jag, Sofia och Alice hos Viccan och kollade på film och åt äppelpaj. Vi såg I taket lyser stjärnorna. Riktigt mysigt. Jag körde farfars moppe till kusmark så det gick lite snabbare än vanligt. I morgon är nog min moppe lagad och kommer gå som ett skott så se upp på vägarna!

Ikväll var tanken att fara till Bella i stan, så det  blir cykel;)

synes
/Sara

13/7 -09 *

Tjo.

Nu väntar jag att maten ska bli klar, tacopaj! Har nu varit på kusen o co och jag la av en jättesnygg mörkblå Kyra K polotröja, till den ska jag också köpa mörkblå sockar med samma märke. Ikväll blir det att fara till Viccan i kusmark och vara med sofia och alice också.

Nu var maten klar så hejsvejs!

Synes
/Sara

13/7 -09

Heej!

Har nu kommit hem och vilat en natt efter helgens tävlingar i Villvattnet. Det tar på väldigt mycket att bara vara på tävlingar. Nu var ju jag hästskötare till Sofia så man har aldrig tid att vara still. De få gånger jag hann sitta ner fick man ta vara på det. Inte för att klaga så fick jag ganska ont i benhinnorna.. Nu låter det som att det bara är tråkigt att vara på tävling men det är det inte! ALLT är askul. Stämmningen, pirret i magen (även fast jag inte tävlade), förberedningarna, ja allt.

När jag kom hem igår gick jag till Tarzan, det var ett tag sen jag träffade honom. Snäll som alltid var han. Tyvärr bangade jag ur när jag skulle rida, eftersom jag vet hur han är när han har stått (rätt så taggad) och så var jag så trött och den kombinationen brukar inte bli så bra.

Idag blir det att rida och sen cykla till kusen o co för att handla med Alice. Det är tydligen 50% på utgående sotriment och så har jag 150 kr rabatt och 10% på allt i butiken en gång. Jag har inte riktigt än tänkt ut vad jag ska köpa men det här beöver jag då handla:

*Ridbyxor
*Ridvantar
*läder grimma
*Vintertäcke
*Boots
*Benskydd
*Gummiskrapa
*Körbett

Det är säkert nått mer också som jag inte kommer på.


Tarzan i Kågemarken.
Skulle kolla om det gickk ladda upp bilder har i stugan även om intenet är så segt, och det gick det!


Synes
/Sara

9/7 -09

Hejsan :)
Snart bär det av till Villvattnet :) Nu sitter jag och väntar medans sofia duschar så jag passar på att blogga :) Idag har jag varit ut med T och det gick hyfsat bra han var lite seg idag eftersom han sov när jag hämtade honom i hagen ;P

Det blir nog ingen uppdatering medans jag är borta nu.

Synes
/Sara

8/7 -09

Dåligt väder även idag... börjar bli lite less det är faktiskt sommar..
Igår kväll for jag till kg och var med natta, bina, bella, fredrik och moises :) Vi började med att gå till ica sen satt vi i soffan och spelade geni och kropp mot kropp. Jag var sjukt trött och jättesur.. :/ men piggnade till lite grann senare:) Vi såg filmer som Stjärnor utan hjärnor och dumpad :) Vi somnade väl vid 5 och jag var vaken hela tiden ;)

När jag körde hem från kg idag gick det fort med moppen ;D for min moppe är trasig så jag hade farfars moppe ;) Snart måste jag ringa Fia och kolla vad jag ska ha med mej till Villvattnet. Hon ska tävla Mys i körning:) Det känns som jag nyss var i Villvattnet, men jag hoppas det blir bra väder för det blåser ALLTID där ;P

Synes
/Sara

7/7 -09

Regn regn regn! dötrist väder :( ikvl ska jag till Natta och några till :) wiihi.

Igår bokade jag, fia, alice och viccan biljetterna till globen:D peppad till tusen så jävla kul vi kommer att ha :) Fredag till Söndag i stockholm :) Det är visseligen ganska länge kvar, sista helgen i november men ändå:) När vi hade räknat ihop vad resan, hotel och biljetterna skulle kosta blev det ca 2600 kr ;O Pengarna bara flög iväg..

Nu är middan klar så jag ska gå och käka:)

Synes
/Sara


4/7 -09

Sitter i stugan och har ont i huvet och är allmänt emo och depp... Idag steg jag upp 11 och sen har jag bara lyssnat på musik och latat mej. Idag har jag verkligen inte haft pepp till nånting... Ibland får jag bara dagar då man inte orkar göra nåt..
Var ut med T i ca en timma och skrittade, han var verkligen piggelin idag :)

Igår kväll var det stadsfesten då jag var med världens finaste människor, ni vet vilka ni är<33

Planerna för imorgon är väl inte riktigt klara, ni kan ju höra av er om ni vill hitta på nåt <3 för jag orkar verkilgen inte sitta hemma ;)

Synes
/Sara


2/7 09

Hejsan hoppsan!
Nu blir det nystart på bloggandet för vi har äntligen fått internet till studan :)
Idag har jag varit ner på stan och gått en sväng med Sofia, Viktor och Hanna :) Det är sjukt varmt ute så snart blir det väl att bada<3
Ikvl ska jag rida T och så råkar jag veta att mamma ska göra en hallonpaj;)

Vi synes
/Sara


RSS 2.0