Hoppspecialen

Ikväll vet jag inte riktigt vad det var med våran grupp, men det är himla trevligt att vi alltid har så nära till skratt! Själv höll jag på att flyga av när jag travhoppade ett hinder som låg på ca 40 cm..(A)

Men jag tycker att det är så jobbigt att bara rida en gång i veckan för då är jag så taggad, vill så mycket och tycker att allt verkligen borde stämma varje gång. Men det gör det inte.. Jag blir då så stressad över att jag inte kan få det att stämma de få gånger jag rider när jag egentligen bara borde ha kul. Borde verkligen fundera över hur jag ska prioritera mitt liv. Kanske hitta en häst att rida? Vad vet jag.


281111

Snö eller inte snö? Jag har nu gått och klagat i flera dagar över att det ska bli kallt och lite snö så man slipper allt slask. Sen hinner det bara bli lite kallt och jag börjar redan fundera hur jag ska klara denna kyla.. Har frusit som en gris hela dagen och vill helst bara ligga under täcket tills sommaren kommer igen.



Kallt.. Har börjat ta tag i att hitta nyårsklänning nu, alltid lika svårt;)

231111

Jag har helt plötsligt fått massa energi! Vill inte bara sova hela dagarna och hela kvällarna, nu orkar jag med en hel dag.


211111

Hela helgen har jag då varit i Luleå. Fest och stan hanns med. Riktigt kul!

Idag har jag jobbat på Moröhöjden och tränat på friskvårds. Jobb på samma ställe imorn med.
Är så kul att varje gång jag jobbar så inser jag hur kul jag tycker det är att jobba på förskola, så plugga till förskolelärare känns mer och mer rätt:)


161111

Man kan fråga vad jag gör uppe och vaken än och inte försöker sova. Jo för jag är fortfarande pigg och taggad från dagens hoppträning. Hade finaste Dilerious:D Även om det inte gick sådär tipptopp och jag var nöjd efter lektionen så var det väldigt kul.

Känns lite jobbigt att mobilen ringer imorgon 05.30. Men då känns det betydligt bättre att veta att jag slutar 15.00 imorgon. Ska vara i Bureå på samma ställe som jag var idag och vicka.


Verkar se ut som att jag ska spendera hela helgen med delar av det här gänget!

Halloween

Bättre sent än aldrig heter det väl?



Orkar tyvärr inte ladda upp fler för mitt internet är rätt segt:) Men här kom iaf bilder från en trevlig kväll!

RSS 2.0