200812

Sista rycket i allt idag!:) packa, handla och fixa. För ikväll går bilen norrut. Ny stad, ny skola. Ja jag är taggad och grymt nervös. Det är så mycket nytt som väntar.

Hjälpte Lovisa på banan idag. Både häst och ryttare skötte sig snyggt!


160812

Frågan är vad jag ska hitta på idag. Hmm. Sola lite grann, orkar inte solsting igen. Sen handla ingredienser till lördagens drinkar.

Ikväll väntar iaf ett corepass!


150812

Har verkligen lyckats pricka in min lediga vecka bra!:) vädret<3

Började morgonen med litteraturletning, gick väldigt bra. Fortsatte med min superbraiga bok i solen. Nu har jag gått in igen men fortsätter med boken. Har lite svårt att klara av att sola en längre tid.


140812

Kanske dags att blogga nu!

Har varit ute och plockat hallon på morgonen, nu passar jag på och ta det lugnt och bara vila. Måste fira ledigheten.
Kl 12 väntar ett bodycombat pass! Och efter det blir det att ta tag i saker, lägga upp bilder från dom senaste veckorna och packa!


020812

Kul väder. Åska är inte en favorit. Tur man har mobilen. Och tur att pappa skulle hämta Lovisa i stallet när jag slutade så jag fick skjuts hem! Planerna för kvällen var att ta det riktigt lugnt tills jag ska på gymmet och träna! Bokat ett corepass, och funderar att köra lite crosstrainer innan! Annars blir det packning! För imorgon drar vi upp till Luleå över helgen!


RSS 2.0