310712

Fantastisk väder på jobbet. Solen har tagit på rätt bra när vi rensade ogräs. Nu blir det att ladda om efter middan och dra ut på en löptur och en promenad i det fina vädret!


300712

Ikväll stod det bio på schemat. Batman var så sjukt värt att se! De var allt för idag! Godnatt


290712

Surströmmingsmiddag igår i Innervik. Jättetrevligt och gott! Sen ändrade vi kvällen helt och vi drog ut på verandan. Jag och Natta fick gå ut nykter, även de roligt;) Idag har jag beställt från hm och sitter och väntar på att gymmet ska öppna. Det blir även flytt upp på stämningsgården igen.


270712

Grillning ikväll med Bella, Viccan och Jonte. Det var länge sen.
Just nu har jag just laddat in Kapten Röd på mobilen, taggen för nästa helg startar nu.

Godnatt!

Piggpiggpigg!

Första dagen då jag är riktigt pigg hela dagen, kanske för jag slutade ta pollentabletterna?
 
Jobbet flöt på, gick ut på en promenad efter middag, drog på ett corepass med Emma. Ja allt var bara perfekt och solen lyser!
 
Framtiden ljusnar.

Piggpiggpigg!

Första dagen då jag är riktigt pigg hela dagen, kanske för jag slutade ta pollentabletterna?
 
Jobbet flöt på, gick ut på en promenad efter middag, drog på ett corepass med Emma. Ja allt var bara perfekt och solen lyser!
 
Framtiden ljusnar.

Piggpiggpigg!

Första dagen då jag är riktigt pigg hela dagen, kanske för jag slutade ta pollentabletterna?
 
Jobbet flöt på, gick ut på en promenad efter middag, drog på ett corepass med Emma. Ja allt var bara perfekt och solen lyser!
 
Framtiden ljusnar.

260712

Senaste dagarna i korthet.

Bara en massa jobb och ingen energi i kroppen, men jag har lyckats ta mej till gymmet och träna.

Måndag:Ryggpass som avslutades med 20 minuters löpning
Tisdag:Axelpass
Onsdag:Ridtur med Viccan på Ceder!! Ska ta tag i ridningen till hösten.

Lördag

För fest på Getbeget, det leverarade! Tur man har så bra vänner!

Fredag

 
Midda hos Johan (inga bilder), förfest på Sörböle, området och mat. Fantastisk kväll!

220712

Lång men mycket trevlig helg.
 
Fredag: Middag och förförfest hos Johan. Cyklade sen vidare till sörböle för förfest. Helt underbart kul. Sen gick vi runt på trästocks och åt langos.
 
Lördag: Födelsedagsmiddag hos farmor och farfar, farfar fyllet 69 år idag. Sen för fest hos Bella. Lätt spårad men trevlig kväll! Även mat denna gång på trästocks.
 
Idag är jag sliten. Ska ladda upp bilder senare, kanske imorgon om jag orkar!
 
 

Trästocks

Efter att ha jobbat till kl 11 och sprungit ärenden på stan har jag hunnit sova och se lite pretty little liars.
Nu: Duschen och börja göra mej klar för kvällen. Taggad? Ja!
 
Även skaffat instagram saranii
 
Förra året! Hoppas ingen regnskur kommer i år!

200712

Trästocks har nu dragit igång! 
Första dagen funkade finfint! Förfest hos Emil nykter, åkt camaro med Niklas, Bella och Erik K, ätit på krysset (för första ggn), lyssnat på Maskinen på håll. Kom hem försent igår. Men nu börjar jag Tagga på riktigt:)

190712

Jobbade idag, och medicinen gör underverk!
 
Kom nyss hem från gymmet som skulle ha varit ett axelpass. Men hade för ont i armbågen.. hmm. Så körde lite mage i stället tills jag blev less. Hade verkligen ingen energi, men bättre än att göra inget.
 
Taggad på imorgon och helgen.

hemleverans

Pappa kom nyss förbi och lämnade både ögondroppar och näspray mot pollen. Hoppas det hjälper. Fick även en påse cashewnötter. Mums. Nu blir det att fortsätta mysa till pretty little liars.
 

180712

Ligger nu i soffan och tittar ut genom fönstret. Känns bra att min pollenallergi hindrar mej från att sola. Så planen idag är att se film och få tag i en vettig läkare.

150712

Trevlig kväll igår hos Emma och Mange!

Lite sömn i natt så känns just nu som jag är överkörd av ett tåg. Men blir nog bättre. Inga större planer på dagen. För helt enkelt se vad dagen har att erbjuda:)

140712

Filmen igår var väl okej. Synd att eftersom man hade sett den förra förstod man hela tiden vad som skulle hända. Men det var ändå klart bättre.
 
Har just kommit tillbaka från gymmet och ett ryggpass. Det gick tungt och jag var inte taggad. Beror nog på att jag bara hade ätit frukost, kräm och äggmacka. Men man måste träna tidigt på lördagar eftersom gymmet stänger kl 13.00.
 
Till middag blir det grillat hemma i Falkträsket och farmor och farfar kommer och hälsar på. Det blir både gott och trevligt. Sen blir det troligtvis Ursviken och hälsa på hos Emma och Mange.
 
Tur att det är lite sol idag iaf.

Friskvårds.

Tränade efter jobbet. Idag blev det bara kondition. Sprang 40 minuter och cyklade 15 minuter.

Ikväll ska jag och Niklas se bio. Hoppas att det blir en riktig höjdarfilm! Spindelmannen.

130712

Det känns helt okej att jag igår hämtade bilen. Det är inte speciellt taggande att cykla i det här vädret!
Det känns också helt okej att jag igår bestämde att sluta 12 idag och gå hem tidigare!

Efter jobbet blir det några ärenden på stan och träning på gymmet. Nu tänker jag att det mest kommer bli kondition, det var ett tag sedan.

120712

Dom senaste dagarna har varit tunga då jag har känt av pollen och jobbar med att rensa ogräs. Men med ny medicin tar jag nya tag och jag har mått rätt bra!

Idag orkade jag äntligen mej iväg till gymmet. Bröst och mage tränades. Äntligen! Har saknat att göra av med energi på riktigt.

Just nu kokar jag ägg för både frukost och kvällsfika. Ska även hinna med att dammsuga och mysa i soffan innan Niklas kommer hem och det blir natt!

100712

Jobb som vanligt. Var dock en ganska tung dag.. Tror att jag antingen håller på att bli sjuk eller känner av pollen. Oavsett vad så känner jag bara för att sova hela tiden och har ont i huvudet.
 
Det kommer bli en lugn kväll ikväll som jag började med 30 minuters promenad i regnet och kommer fortsätta med varm dusch och en film. Undrar bara vad jag ska se.
 

090712

Dagens träning: Förutom 20 minuters cykling till jobbet och 20 minuter hem så har jag varit på gymmet och kört ett benpass. Skönt att ha gjort något vettigt i alla fall.
 
Ikväll lär jag inte göra mycket mer, fika lite och titta på något bra på tv. Kanske Paradise Hotel Danmark.
 
 

Söndag kväll

Har nu landat i soffan efter träning på gymmet. Axlar stod på schemat idag. Vi tog oss även ut på en promenad tillslut efter en solbackentripp. Söndagar är till för att träna! Det känns alltid så bra i kroppen och man mår mycket bättre.

080712

Söndag. Det är alltid en så skön dag. Vaknade relativt tidigt vid 9. Har ätit frukost och inte gjort så mycket mer. Jag och Niklas tänkte just gå ut på en promenad då det började regna. Vi får helt enkelt vänta med den. Istället sprang han ut i garaget och jag tänkte titta på lite pretty little liars.
 
Senare vet jag inte riktigt vad som väntar. Stan, solbacken ja något ska vi sysselsätta oss med. Efter middagen är då gymmet spikat, var ett tag sen jag var där:)
 
 

070712

Har just kommit tillbaka från en prommenad som tog lite mer en än timma. Idag sov jag ut på riktigt, till halv 12. Det händer inte ofta!
 
Igår kväll var jag på en fantastisk rolig middag/fest med jobbet. Vi åt mat, efterätt och lekte lekar. Alltid uppskattat. Sen en sväng in på stan, men det blev kort och avslutades på max.
 
Sitter nu med mitt vattenglas och fösoker släcka törsten.

050712

Jobb som vanligt, flytt upp på stämningsgården, gym. Ungefär så har min dag sett ut idag. 
Imorgon, fint väder (hoppas jag), kortdag, jobbmiddag/fest! Och en välpassande helg!

040712

Jobb som vanligt idag. Efter jobbet gick jag en 50 minuters promenad i solen. Skönt att ta det lagomt lungt ibland, speciellt nu när jag är så trött hela tiden.
 
Annars ikväll har jag druckigt kaffe och sett halv 8 hos mej med familjen, packat kläder och äntligen tagit tag i att förstå itunes.
 
Lite bilder från jobbet.

040712

Uppe tidigt och ätit frukost. Snart styr jag cykeln mot jobbet för lite ogräsrensning!
Igår tränade jag bröst på gymmet. Dock är jag så trött i kroppen att jag nästan inte orkar nånting. Blir nog något lugnare ikväll.
 
 
Vet tyvärr inte hur man laddar upp nya bilder på mobilen, så det blir en gammal.

020712

Härligt att vakna med känslan att vara överkörd av en traktor. Samma känsla fortsatte resten av dagen. Men härligt med sol!
 
Det var nog de härliga passet på gymmet som fick mitt humör på topp! Så nu avslutas kvällen med paradise hotel danmark.

Stadsfesten

En helt underbar helg och fantastiska vänner!

RSS 2.0