Bilder från annandan!


281211

Dom senaste dygnen har varit perfekta!

Förfest hos lina innan utgång på folkparken. Det är så roligt att träffa folk man inte har träffat på evigheter men man är så bra kompisar att allt är precis som vanligt. Otroligt rolig kväll.

Sen igår träffade jag natta på stan men ingen av oss var speciellt taggade så vi for relativit fort hem till henne där vi har snackat sett båda boondock saints och sovit.

Nu ska jag bara ta det lugnt i några timmar med mina vetesockar på och sedan dra vidare till kdrf. Det blir sista ridningen, slutar i hoppspec nu, övernattning och KM i hoppning imorgon. Ska dock inte tävla själv.


241211

God Jul!

Igår hjälpte jag Lovisa i stallet med Lotus. Det var egentligen tänkt att vi bara skulle ut efter vägen men jag var lite mer taggad än så. Det slutade med hoppning! Båda var så duktiga och det är så roligt att hjälpa till för Lovisa vill verkligen lära sig och lyssnar jättebra på allt jag säger!


Bild från löshoppningen


221211

2 dagar kvar till julafton och jag ligger hemma sjuk.. Så det ska vara va?

Igår var det hoppspecen på schemat, gick mycket bättre än väntat med tanke på att jag är sjuk. Börjar även tycka det är riktigt kul att hoppa Lafajette!

Idag ska jag dock ta mej ner på stan och köpa en tröja fast jag inte borde lämna sängen. Och så kommer Niklas hem från umeå!


Och har planerat den kommande veckan med den här bruden!


201211

Lite jobbigt att vara sjuk. Framför allt för jag saknar träna som jag vill. Annars väldigt positiv!

Den här kvällen ska jag se filmer och serier och absolut inte göra nånting vettigt för att kanske kunna bli frisk snart!


191211

Vet faktiskt inte varför jag inte bloggat senaste tiden men vet varför jag skriver detta inlägg: Bella tyckte jag var dålig på att uppdatera. Så hoppas du blir nöjd nu!

Nu har jag börjar på sista veckan innan julen, jag kommer troligtvis vara ledig när det är "jullov", eftersom många barn är hemma och lediga behövs inte så många vikarier. Men jag klagar inte för då får jag tid att ladda om batterierna. Börjar tyvärr bli sjuk igen..

Men har några fina dagar att tagga till!

23 dec - Natta kommer hem!
24 dec - Julafton
26 dec - Fest!
31 dec - Fest!
5 jan - 20 år!


hittade ingen bra eller passande bild. så det blev den här


Pepparkaksbak


021211

Sitter och väntar på att få jobb. Men just idag ser det tungt ut..
Ikvl så ska jag och Viccan troligtvis ta oss till bion och se breaking dawn part 1. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den men den, får väl se om den är bra eller ej:)

011211

1 december!

Te, mammas hembakade tekakor och julkalendern. Så börjar jag den här dagen.


RSS 2.0