281112

Äntligen får jag sitta ner och slappna av!
Dagen började med tenta från 9-15 men var på skolan kl 8 för att komma igång. Efter tenta blev det raka vägen till stan. Glasögon check! Nu gäller det bara att överleva tills jag får dem. Otroligt att jag har klarat den här hösten med synfel. Blir nog både piggare och slipper huvudvärk snart.

Dock får jag nog inte vila i kväll heller. Måste pack och fixa till imorgon sen hade jag tänkt ta mej på gymmet.


271112

Tog mej att tag att somna igår, kände mej rätt uppe i varv. Kroppen trött men huvudet på högvarv.
Gårdagens träningspass gav massor med energi! Det är så roligt då träningen ger resultat. Sen blev jag bara ännu lyckligare av att få veta förra hemtentans resultat, VG. Inte dåligt där.
 
Idag började dagen för tidigt enligt mej, 8.15 lektion. Givande och bra, nu kanske jag får ork att skriva klart inlämningsuppgiften. Men det blir någon annan dag för idag ska jag läsa och läsa. Vill kunna lägga mej ikväll och inte vara allt för orolig inför hemtentan imorgon.
 

261112

Jag är i alla fall vaken! Somnade nån gång mellan 1 och 2. Inte likt mej..

Har dock hunnit lite på morgonen frukost, starta diskmaskin, letat lägenhet, skrivit lite. Har fått ner ca 500 ord, har kvar ca 500 ord och sen skriva en reflektion på de. Men reflektionen ska vara klar den 7 december!

Resten av dagen kommer spenderas med böckerna förutom ett CXworxpass (core) vid 18tiden och lite löpning efter det!


Fredagkväll

Sitter i soffan och myser och tittar på Skavlan. Börjar fundera på att sova snart! Ska ju orka mer hela dagen imorgon. Kl 12-17 ska vi nog gå runt en massa sen 1,5 timme att göra sig klar för kvällen och party. Tror det kommer bli en bra dag och kväll med alla lärarprogram och våra phösare.
 

231112

Internet igen. Yay!
Dagens planer: plugga, plugga, plugga. Och träna.

Kommer jag då plugga? Nja, tyvärr inte.


Promenad


071112

Jag har haft lite bloggtorka. Men nu är jag kanske tillbaka vi får se. 
Ny kurs, nya tag, ny inspiration
 

Som sagt har vi börjat ny kurs. Känns helt okej. Hoppas bara på det går bättre nu än förra kursen.
Idag hade civ bara lektion mellan 8.15 till 11. Rätt skönt. Vilket ledde till att jaet blev gym idag på dagen, bröst och biceps. Nu ska jag bara se klart Greys sen ut på men kort prommis medan Niklas är och tränar innebandy!
 
 

RSS 2.0