Året 2010

Känner att jag måste göra som alla andra och lägga upp lite bilder från året som gått!



Sen är det väldigt synd att jag och Fia inte fotade när vi var i Domta! För den praktiken är värd att minnas!<3

311210

Okej, sov inte 24 timmar när du vill somnat tidigt kvällen efter.. Är hur pigg som hellst nu!

Idag har jag hunnit med stan med Viccan, köpte ett par jeans, cykla till och från stallet och ridit, chilla hockey med Natta. Nice dag!:)

291210

Lugn kväll ikvl!! Känns skönt.

Igår såg jag hockeyn hemma. Sen chillade vi hemma hos Viccan. Och efter det drog jag, Bella och Natta hem till Bella för att se jvm. Efter andra perioden gav jag upp och körde hem och sov. Idag har jag gått på stan med Bella och Natta. Och mamma ett tag, vi köpte födelsedagspresenter till mej. En turkos jacka och en svart och turkosrandig mössa som jag kan ha när jag åker slalom!



261210

Västerbottensostpaj, köttbullar och svampsås, ÄLSKAR verkligen farmors julbord, iaf de delarna!

På julklappsfronten fick jag ett presentkort på bio av mina kusiner, ovanligt;) vi får det varje år!

241210

Nu har jag landat hemma efter en eftermiddag/kväll i Slyberget hos min moster och släkten på mammas sida. Mysigt, maten var helt okej för att vara julmat, kakor och godis är alltid gott!

Julklappar:
* Underställ, superfint, turkos tröja!
* 2 sängkläder
* Presentkort på Gina
* 1200kr
* Gossedjurshäst


231210

Sov inte ut riktigt så länge som planerat, kanske bra det.
Dagens planer är stallet, en promenad och sen äta julgröt hos farmor och farfar.




min hopphäst;)

Nu har jag varit hemma ett tag från kdrf och stallet. Utan några förhoppningar alls satsade jag på att galopphoppa de två hindren som var med på caprillitävlingen. Och min superfina häst klarade det galant! Jag är jättenöjd med tredjeplatsen (vi var tre i "klassen"), och har tagit hem Tarzans andra rosett.

Men på vägen hem vill han verkligen inte stå still i transporten och har nu slaktat sina fina boots, de som satt på bakbenen. Hittade som tur var inga sår på benen. Får tänka att det var tur att det inte var hans ben som blev totalslaktade!

Nu ska jag försöka varva ner med ett avsnitt av vänner.


221210

Nu är de två sista dagarna innan lovet avklarade! De avslutades med prov i svenska och religion. Det gick som det gick. Helt okej, har inte pluggat så mycket som jag borde men kunde det mesta.

Nu ska jag vila lite, jag är så trött hela tiden! Sen tagga om för caprillitävling på kdrf. Drar med mej pappa så att han får filma till projektarbetet. Känner att det kan bli en sen kväll, men vad gör det nu när det är LOV!


201210

2 år med Tarzan. Tänk vad tiden går fort!



Idag på skolan:
* Dressyr på Hektor
* Banhoppning med Delirious! stjärnan!!!!!

Snart bara en termin kvar.. vad ska man göra? vad vill jag göra? jag har så sjukt många frågor och så mycket jag vill göra. måste försöka klura ut vad jag vill, snart, för tiden rinner iväg.

191210

Idag har jag då verkligen inte gjort nått!
När ska man lära sig att man mår bättre när man gör ngt?



hemmakväll

Efter att ha varit på stan idag och bland annat kollat kontot insåg jag att Sara kommer inte ha råd att tävla KM:et. Vi får ta bara Caprillitävlingen nu över vintern. Vars tog alla pengar vägen?

Ikvl har jag gjort typ ingenting.. Kanske skönt?, Ja lite men nu blir det nya tag till veckan sen är det lov och då ska det inte bli några dödagar då jag gör inget. Jag taggar både min och Tarzans träning! Så jag önskar mej bra väder i julklapp!! Sen måste jag säga att jag är lite taggad/nyfiken på julen, för jag tror att det här är första julen på flera år jag inte har köpt mina egna presenter!

Det där var ett tag sen.

181210

Man kan undra vad jag gör vaken nu.. Men senaste tiden har jag känt mej stressad/nervös hela tiden, och jag har ingen anledning till det..

Idag blir det stan med Viccan, Sebbe och kanske Bella. Får handla de sista julklapparna. Efter det blir det stallet, tror cykel dit och hem. Sen tror jag att jag ska träna till Caprillitävlingen.Ikväll har jag absolut inga planer, öppen för förslag. Om inget förslag kommer kan jag passa på att slå in julklappar, plugga, se vänner, anmäla till KM:et osv.



171210

Idag på skolan har det inte gått fort i hjärnan. Sov nästan hela historielektionen och sov på rasterna.

Ikvl lär sovandet förtsätta om vi inte hittar på något kul, ovanligt, som inte kostar och som inte innebär att äta.


plugga eller inte plugga

Det brukar alltid sluta med att inte plugga.

Nu har äntligen kylan sluta vara så hemsk, men då är det mörkt ute vilket leder till att rida i mörker. Planerar iaf att cykla till stallet och träna lite galopp med vilden. Sen ser vi om det bler snålskjuts hem eller cykel båda vägarna.

Jag måste verkligen lära mej att inte stressa! Nu tar jag tag i mikron så att jag inte har panik ikvl och sen tar jag tag i motionen så att jag slipper ha panik över det.


lite jag saknar hårfärgen..


151210

Sitter och försöker plugga till mokrobiologiprovet imorn, men jag förstår verkligen inte sånt här..


141210

Idag har jag och Fia lyckats med ännu en seriös dag på skolan, med ett kortare sinnessammanbrott just innan lunch! Annars har det gjorts svenska och en hel del religion. Eftersom vi är så effektiva i burträsk så är vi "lediga" imorn. Det vill säga plugga inför prov och projekt arbete. Ganska chill att projektarbete = rida Tarzan.

Den stora frågan är hur jag ska fördriva bort tid den här kvällen, men av egna erfarenheter ska jag lägga mej hyffsat tidigt för tankarna och ens mående sent på kvällen är väldigt inte på topp.


131210

Har varit i stallet hela dagen.
* Hoppning på Hampus
* Hoppning på Dilerius
* Skritttur på Tarzan

Har även hunnit med 4 lussebullar ;O



121210

Idag så står städning, plugg, försök till julstämning, kdrf med T och film på listan. Jag tror jag gillar söndagar mest, för då hinner jag göra lite av det jag inte hinner annars!


111210

Torsdag: Mikro, hål=läxor, julbord, engelska, stallet.

Fredag: Historia, stan köpte julklappar och strumpbyxor, stallet. Kvällen blev i Kåge hemma hos Nattas pappa. Vi spelade spel och drack lite vin. Supermysigt!! Jag och Bella sov hos Natta

Idag: Vi vaknade hyffsat tidigt, och drog in till stan. Hem från stan följde ett par nya skor och en ögonbrynspenna med hem. Sen har det varit stallet, och chill. Nu ser jag hockey och Idol samtidigt. Såg ju inte det igår så det gäller ju att hänga med lite grann.

Ikväll: Ska jag möta upp Bella, Lina och Viktoria på Hemmakväll och så väntar chill med dom:)


Bra sara!

Nu har jag då gjort klart källkritiken och den engelska filmanalysen!!


081210

Senaste tiden har jag mest bara varit på skolan, stallet och pluggat. Det har flytit på helt okej och jag har gjort det jag ska.

Men ibland som idag orkar man inte hålla ihop längre. Orkar verkligen ingenting! Inget stall idag, vill bara sova och sova väldigt länge. Men ska ta mej samman och sluta STRESSA!!!

Kvällen kommer bestå av bara plugg
* Powerpoint, check!
* Källkritik, halvcheck
* Filmanalys på engelska
* Historiearbete

Imorgon väntar då förhoppningsvis ingen mikro så man hinner göra annat mer viktigt, JULBORD, engelska, cykel till och från stallet, rida, sova.





051210

Igår fick jag iaf min godispåse men film blev det inte av, kanske lika bra det för det är så osocialt! UTan ist blev det genispelande hos nattas pappa. Och kvällen slutade som de flesta andra lördags kvällar, se alla paradisehotel avsnitt från veckan!

I dag har jag hunnit med endel, hämtat ny bal till tarzan och mockat i stallet. Och ikväll väntar dressyrspecen:)


Idag är det exakt en månad tills man blir 19;)

041210

Sitter och ser hockey nu med familjen. Vi har nyss ätit middag.
Under dagen har jag:
* Kört Oskar till kompis
* Mockat
* Promenad
* Hämtat Oskar
Ikvl blir det chill med Natta och Bella. Jag hoppas på en godispåse och så vill jag se film, typ Lejonkungen:)

031210

Helg. Idag är jag då "ledig" från skolan. Måste göra lite historia men annars är jag ledig.

Onsdag och torsdag var typ själv i klassen för alla var sjuka eller sov.. Funkade helt okej, speciellt torsdag då skogarna inte var i skogen.

Har ridit Tarzan hela veckan och han har gått jättebra! Det är så roligt när det är så.

Ikväll taggar jag då glögg men de finaste!!


011110

Redan december! Den här hösten har bara flygit fram, bra eller dåligt? Har börjat spåna på framtiden och tror jag vet hur jag vill att den ska se ut just för tillfället men jag ändrar mej från dag till dag.
Idag hade vi bara 2 timmars lektion som inte gav ett skit, kunde ha gjort det hemma. Fick iaf fall sluta tidigt och kom mej till stallet. Så nu har jag cyklat till och från stallet och ridit T.
Det dåliga med att komma hem så tidigt från stallet är att man har ingen aning om hur man ska fördriva tiden.. verkar luta mot att se Bonde söker fru med mamma.

RSS 2.0