270111

Har inte riktigt velat eller orkat uppdatera på senaste tiden. Tror det är mest för jag känner mej stressad och bara allmänt sliten. Men det finns extremt fina ljuspunkter i mitt liv som gör det helt enkelt mycket lättare! Om de fortsätter finnas så klagar jag inte:) Bara små glimtar eller kommentarer som bara är så klockrena gör det mycket lättare.




250111

Idag är jag hemma från praktiken.. Värken i axeln har kommit tillbaka och den är lika hemska som förr året då jag inte kunde göra nånting! Jag hoppas att det bara är tillfälligt och att det blir bra snart. För jag känner att jag orkar inte med det en gång till!


230111


Ge mej sommar, och gärna nu!

200111

Idag på skolan har jag bara pluggat engelska, tränat ord, läst engelsk bok, och haft engelskalektion.

Efter skolan var jag tvungen in på stan. Jag kom hem med strumpbyxor, en kalender och 3 par trosor! Älskar att shoppa!


190111

Nu har jag fått lite bilder som Viccan och Mye har fotat på mej och Tarzan!


170111

Dagar som denna förstår man varför man håller på med hästar!!
Vaknade trött och ont i huvet.. Men efter en lång dag i stallet är humöret på topp!

+ Dressyr på Urchin
+ Hoppning på T
+ Middag på statoil;)
+ Springtur, huvudvärken försvann

Imorgon börjar praktiken på kdrf!:)


160111

Längtar till en tid då allt är enklare..


150111

Helgjour hela helgen..

Nu sitter jag hemma och ser hockyen, och den går ju som det går. Och som vanligt LESS på att vara hemma..
Tur att jag har jouren med finaste Viccan och Alice! Det gör det mycket lättare<3


KläppensKevin

Sitter och kollar på gammla bilder, så sjukt mycket minnen<3


120111

Idag vaknade jag helt okej tid, försöker ställa om dygnet!
Jag har då hunnit med, ringa kdrf, Hoppa T, köpa en saltsten, sprungit, lite läxa.

Roligaste måste det ha varit att hoppa T. Jag visste inte att det fanns en hopphäst långt inne i honom. Han tvekade inte en gång och var jättetaggad hela tiden! Så tack Viccan!! Utan din hjälp hade det nog aldrig blivit av. Hon fick även vara filmansvarig så nu har jag ännu mer filmer att visa upp till projektarbetet.

Frågan är bara vad jag ska sysselsätta mej med resten av kvällen. Det är många timmar kvar innan jag kommer somna.



Det här är den första bilden jag tog på Tarzan. Idag kan jag knappt tro att det är samma häst. Han har förändras så mycket till det bättre!


110111

Eftersom jag har projektarbete i 2 dagar nu så behöver jag inte vara i Burträsk.

Idag då:
Drog mej förlänge i sängen, och tog mej efter ett tag till stallet. Vi tränade lite galopp på banan och T var jättefin:) Sen har jag bara latat mej, måste ju passa på när man inte har skola!

Imorgon:
Då är planen att Viccan ska följa till stallet och hjälpa mej hoppa T:) Gäller ju att vara seriös när man hinner när det är ljust ute. Sen är det ju skolarbete.

Sen drar verkligeheten igång. Men det är fortfarade ett tag bort.


100111

Igår somnade jag ca 1 sen vaknade jag 5 och kunde inte somna om, BRA JOBBAT SARA! Gav helt enkelt upp och åt frukost istället. Sen idag har jag hunnit med tandläkarn och stallet. Säger tur för mej att jag har varit i stallet exakt hela dagen för det kan verkligen vända humöret! Trots att jag bara har velat sova hela dagen är jag nöjd att jag har gjort allt utan att klaga!

Dressyr på Lola, Galoppövning med korta läder på Urchin, knoppat man på tid, ridit ut på T vi mötte både buss och glassbil och både jag och hästen lever:)

Så nu tror det eller ej, MITT HUMÖR ÄR PÅ TOPP:D


080111

Jag gillar verkligen då jag sover innan middan, hela dagen och kvällen blir som uppochner.

Måste erkänna att jag hade fel och be om ursäkt till alla stackar människor som har fått stå ut med mej igår på dan!! Kvällen blev riktigt rolig och lyckad! Kan inte påstå att det blev mycket sömn inatt, men jag lever ändå.

Tack alla superfina vänner för igår kväll<3


Väldigt många år sen<3

060111

Idag har jag väl inte gort speciellt mycket. Efter att ha vaknat så for jag till stallet. Och sen har jag bara varit social med familjen. Blev middag hos farmor och farfar, älskar farmors mat! Jag överlevde hela kvällen utan att bli störd på dom. Det är så kul när det är så!


Måste sen bara slänga in den här finfina bilden på jettan när den var ung;)

050111

Tyvärr somnade jag väldigt sent igår, men jag överlever.

Idag är jag då 19 år! Känns ingen skillnad. Jag har fått en jacka och en mössa som jag köpte på mellandagarna, man ska köpa sina egna presenter. Till middag väntar VÄSTERBOTTENSOSTPAJ, och lite kräftor och sallad. Och efterrätt tårta ofc. Sen ska hästen in, hämta upp tjejerna för att fara till kg och se jvm och äte mer gott:)

Taggar att ha ngt att göra ikvl:)


Hemmakväll!

Idag har jag..... sett Vänner! Och sett vänner, och lite till vänner.

Men nu varierar jag mej och ser hockey. Och kollar runt på min nya mobil:)

Resten av kvällen ska jag väl se vänner. Jag vet har inget liv. Men imorn taggar jag 19 år:)


Har man tråkigt kan man alltid göra som min käre bror och kusin, försöka rymmas i en pall!

040111

Jag gillar att blogga på natten!!

Idag har varit lite upp och ner, vaknade i morse och orkade inte stiga upp, drog mej hur länge som hellst. Väl uppe åt jag lunch och chillade framför Oskars dator innan jag äntligen tog cykeln till stallet. Sen har jag bara suttit vid datorn och sett vänner och skrivit på msn. Kring halv 9 hämtade Natta och Bella mej och vi for till Bureå och såg jvm. Så nu efter förlust är jag väl inte lika tagad som jag var på vägen dit och medans jag väntade på hämtning.


Bara för ingen ska kunna klaga på att jag alltid har samma bilder lägger jag upp en risig mobilbild på Oskar och Felicia

030111

Ikvl har jag bara snackat med Viccan, Bella och Natta. Som vanligt gjorde vi inget annat än ingenting eller justja vi åt! En BJ <3 länge sen och dyrt, men värt det!

Nu blir det sängen och jag hoppas på en bra dag imorn:)

020111

Nu har nästan hela dagen gått. Har hunnit en del fast det har gått trögt. Somnade nästan aldrig igår, det var seriöst obehagligt. Flera gånger just innan jag somnade fick jag ingen luft det gick inte andas!

Men har hunnit med att cykla till och från stallet. Och nu har jag försökt ta det lugnt och har sett repris på sverige-canada matchen! Jag insåg att jag älskar hockey. Är så himla glad nu!


010111

Tack alla för en underbar nyårs! Nu taggar vi nytt år.

Tips till mej själv: Sov inte vid middagstid, då somnar du inte på kvällen!


RSS 2.0