29/8 -09

Tjo!

Regn, regn, regn, kan det bli tråkigare, nu har jag degat hemma framför datorn och tven i 4 timmar! Nu måste jag rycka upp mej. Men av nån anledning orkar jag inte.. Sen är jag sjukt negg på allt, skolan livet och ja ALLT. Stressad över små saker och jag orkar verkligen inte bestämma nått!! Varför kan ingen sitta och säga till mej hur jag ska göra för jag orkar inte det här! Kul liv jag kommer att ha med tanställning då? jo verkligen..

Försöker tagga om för imorn ska ändå kul att vara på KDRF en hel dag, och kvällen kommer spenderas i bowlinghallen med alla stallvärdinnor! Peppa. <3


Plutten innan han badade <3

nä nu orkar jag inte mer
synes
/Sara


28/8 -09

Tjo!

Idag hade vi kortdag som varje fredag. Jag och Sofia hade körkortsteori, vilket känns bra! Idag blev det lite lugnare än igår då vi 2 timmars spårad matte (a) Kände mej ganska seriös idag fast jag var okoncentrerad. Efter skolan käkade jag och Sofia på matfesten innan vi tog 2 bussen hem, som typ ALLA åkte med.

Fortsatte med mitt nya liv och cyklade till Tarzan som inte ville in från hagen.. + att han inte hade nån grimma. Men lyckades fånga honom. Tränade bla på att göra halsfläta.

Synes
/Sara

25/8 -09

Tjo!

Idag har vi guidat ettorna på skolan. Det gick bra tycker jag, allt flöt på och det blev faktiskt lite som jag trodde på ett ungefär :)

Sen har jag börjat mitt nya liv för kanske åttonde gången, har tappat räkningen, cyklar till Tarzan nu. Riktigt, riktigt härligt.

Synes
/Sara

22/8 -09

Tjo!

Idag har Tarzan flyttat hem till kgmarken. Det gick jättelätt att lasta och sen väl i kg när vi skulle släppa ihop T med ziccan och amanda gick det också bra. Min söta häst ville bara äta gräs och dissade de två stackars stona som ville prata med honom. Sen fick jag veta idag att T hade tuggat sönder Faipens svans hoppas verkligen inte det blivit en vana..
Kl 3 var vi i viken och fikade tårta och kakor för Linnea min kusin har blivit 10 år! Sen måste jag säga att Felicia har köpt hur snygga skor som hellst! Vita tygskor med kilklack för 99kr på eurosko! Vill ha!!

Nu ska jag ner till viken igen och chilla, det finns ju snabbt internet där;)

synes<3
/Sara

21/8 -09

Tjo!

Nu har skolan dragit igång igen med två nya i klassen Sofia och Carro, annars känns det ungefär som vanligt på skolan. Nu har jag äntligen fått koll på hur hösten ska se ut för min del med vad jag ska läsa typ Matte B hela tiden.

I onsdags var det hoppning på kdrf och jag hade Kansas, jag gillar han lite mer för varje gång jag rider honom men vet inte riktigt än vem som jag vill tävla än. Igår kväll, torsdag, var jag på kdrf igen eftersom jag är stallvärdinna nu på torsdagar. Det är jättekul att ha teori för småbarn igen, att börja om från början och lära dom nästan allt.

Idag efter skolan gick jag och Sofia på stan, blev lite shoppning på Cubus, en t-shirt och en sjal! Sen har jag hittat skorna jag vill ha, svarta convers från stadium.

Till middag idag åt vi surströmming. Jag var taggad på det innan, men direkt när vi började äta så började jag må illa, inte bra!

Syns<3
/Sara


16/8 -09

Tjo!

Nu har jag kommit hem duschat och slappnat av. Lördag morgon hade jag stalljour det är faktiskt lite skönt att stiga upp tidigt och sen när man kommer hem fara ut och rida! När allt var gjort la jag mej och sov halv 2 till 3. Till middan kom farmor och farfar till oss och det blev grillat<3 Tog moppen till kus, och var med Ewe, Alice och Sofia och sov i Sofias nya hus. Vi åt en jättegod fruktsallad och såg film!

Söndag morgon blev det att stiga upp före alla andra för jag hade stalljouren..

Nu tror jag att det blir pizza till middag snart!

synes
/Sara

14/8 -09

Tjo!

Oj,oj, nu var det verkligen länge sen jag uppdaterade och måste då skylla på att jag har jobbat och haft mycket annat att göra. Det få bli en kort liten lista på vad som har hänt:
- Jobb
- Tarzan
- Förberedelser till Skellefte horse race
- Skellefte horse race

Idag har jag pratat med Tage och det blir lite förändringar nu på skolan. Jag ska läsa Kemi A i stan onsdagar och fredagar, torsdagar blir på kdrf, måndagar kärnämnen och tisdagar uppdrag. Så ser min hösttermin ut + att det blir 3 veckors praktik, jag tror jag vet vars jag vill vara! Nu kanske det inte är så interesant att veta det här men jag skitar i Kemi B och fysik A och B. Det blir allt krut på matte och engelska. Och HÄSTARNA!

Nä nu slutar jag;)

Synes!
/Sara

2/8 -09

Tjo!

Igår var jag, Hanna och Sofia och jobbade på Erik och Majs 60årsfest. Riktigt kul!



Sofias snygga diskpyramid!


Puss
/Sara

1/8 -09

Tjo!

Igår på jobbet var det ganska chill, vi målade lite broar och när det var klart jonglerade vi med en basket boll. På luchen sov vi i soffan som vanligt och spelade betabet. Sen tvättade vi av maskiner åt kladdkaka och slutade! Det var Tim och Jontes sista dag.

Idag hade jag planerat att rida, men jag har så ont i min axel att den ilar hela tiden när jag rider... inte bra. Nu äter jag ipren och hoppas att det ska bli bättre, men om det inte blir det snackade pappa om att jag kanske måste få en kortisonspruta eller nått i axeln.

Ikväll ska jag, Sofia och Hanna jobba på en 60-årsfest! Kul.

Puss
/Sara

RSS 2.0