26/3 -09

Hejhej. :)
nu har jag gjort klart allt som ska vara klart i veckan så det är bara att chilla nu :)
Tage sa något mindre roligt idag: Nästa vecka ska ni bara träna till provet ni ska ha i stallet nästa torsdag. Då ska ni veta vad ni ska göra om hästen får ett sår mm. Men vi har en i klassen som inte har häst och stallskötsel, och tittar på mej, hon ska ju göra matte MEN på måndag kommer det ca 30 st från IV och då är det bra om nån elev kan prata med dem i små grupper."
Jaha, det var ju kul att veta, undrar vad han har tänkt med mej! :S

Igår var det hoppträning hade costner <3 som vanligt :) Han var faktiskt mkt mer med även i uppvärminingen då det var lite dressyr. Vi hoppade 5½ och några enkelhinder som byggdes ihop till en bana :) Även då gick det bra även om han inte orkade riktigt hela vägen ;)
Roligt att träffa dej viccandet var länge sen <3

Dagens outfit:¨
*Leggings, gina tricot
*Tunika, BikBok
*Tygskor, Stadium

Vi synes
/Sara

24/3 -09

Hej hej. Igår red jag med johanna och ziccan och tarzan var riktigt fin och lyssnar på bettet nu:) Hästarna var annars jättepigga och busiga ;P

Nu sitter jag på skolan och det är faktiskt riktigt nice ;) jag har slutat vara så emo på skolan och kanske är det för att jag inte har på mej mjukiskläder. Allt känns bara så mke lättare nu :) Idag pratade jag med tage om APUn och sa att jag ville vara hos rolf i villvattnet så tage tog telefonen direkt och ringde och jag fick komma vecka 22, 23 och halva 24 :) jag hade faktiskt tänkt ringa själv men han hann före ;) Men ska ringa dit närmare och fråga om jag får ta med tarzan :)


jag älskar er<3


23/3 -09

Nu skriver jag en novell på skolan och det är faktiskt roligt, när man har en dator :)

Ihelgen var jag, Sofia, Alice och Sara på ulken, som vanligt var det alltid jätteroligt, interesant och gott :) Vi gick igenom en mängd interesanta saker :) Vi fick våra fina jackor med namn, ridsportförbundetslogga och så stod det ungdomsledare på den :) På kvällen kom Ewe och Josse och hälsade på vi badade och bastade. Josse for hem före Ewe och hon stannade väl till ungefär 1 eller halv 2 , jag minns inte (A) JAG ÄLSKAR ER ;* 
Efter ulken hade jag och alice teori på kdrf som vanligt och vi var lagomt pigga och spårade mer ju senare det blev ;)

Dagens outfit:
*Leggings
*Långt linne
*Tjocksockar
*Kofta
*Sjal

Veckans händelser:
Tisdag: Vi i stallet på kdrf, Tarzan skos
Onsdag: Hoppträning
Torsdag: Inga större planer
Fredag: Ridning med skolan
Lördag: Körträna, tjejkväll
Söndag: Stallvärdinna

Och nån gång under veckan ska jag hinna baka till usmötet på måndag :)

vi syns
/Sara

21/3 -09

om ca en halvtimma kommer sofia och hämtar mej och vi ska då ulk, ungdomsledarkurs som är på medlefors. Längtar jättemke och det ska bli jättekul. Igår kväll fick jag för mej att jag skulle färga håret och det blev väl som det blev :P








20/3 -09

Idag har jag ridit en liten derssyr tävling. Det var inte tävling bara träning men endå ;) Det gick faktiskt bra och jag hade Lafajette, hon ärt jättefin fast hon är sto ;P Efter det så gick jag till tarzan från jörnsvägen. Tarzan var fin idag också :) så jag är riktigt glad nu :) Efter att ha varit i stallet hela dagen så gick jag hem och handlade godis på ica och en LOKA smultron med citron.

Ikväll blir det nog att ta det lugnt och läsa När jag hör din röst, älskar boken<3 Jag har varit jättetrött hela veckan och måste nu vila så jag orkar konsentera mej hela helgen på ulken. Jag hade faktiskt inte tänkt spåra så jättemke den här gången ;P

dagens outfit:
*ridbyxor
*mjukisbyxor
*jacka
*mössa
Jag var faktiskt i stallet hela dagen ;)

synes
/Sara


Ekologi läran om nånting tråkigt!

Ekologi är seriöst en av de tråkigaste ämnerna! men man överlever väl ;)

Nu har min lilla heest fått sina tänder fixade och det gick jättebra :) hoppas att det blir bättre nu :)

saknad



Så grymt saknad<3

19/3 -09

Okej nu är jag på skolan och gör ingenting, vi fick just veta att naturbruks ska typ flytta till stan på atorp. Jag blir självklart överlycklig för att slippa den här skogen! men sen så klipps mina drömmar av och får veta att det flyttas efter att vi har gått ut :(

Igår så red jag costner på hoppträning. Det gick typ ganska bra hade taggat upp mej rejält, men sen gick det ändå piss!! JAg förstår inte vad som har hänt med honom, så fort jag lägger på skänkeln eller ber honom göra nånting tjurar han ihop lägger öronen bakåt! :(

Dagens göra: ja jag ska väl inte göra så mke eftersom jag kommer hem så sent. Men nu kommer jag på att jag åker ju med tora så jag är ganska tidigt hemma :) Väl hemma så ska jag till min lillaplutt som får sina tänder raspade idag :) sen ska jag plugga, typ förta gången den här terminen ;P

Dagens outfit:
*Jeans (även jag är chockad)
*teamsportia tröja
*gympaskor

Kort om planerna i helgen:
Fredag: Programridning med skolan LC:1 2008, färga håret?
Lördag: ULK :), vi ser väl vad som händer på kvällen ;)
Söndag: ULK forts. Stallvärdinna.

vi synes :)
/ Sara

17/3 -09

Jaha, nu var det jättelänge sen jag uppdaterade så jag kommer inte ihåg vad jag har gjort senaste tiden och jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera :)
Idag ska jag bara slappa, jag har blivit så himla trött just nu :/ Nu på skolan ska jag foska om zebror men det är helt seriöst omöjligt!!!! det finns ingenting!! det kan ju bara dö!

oj nu blev jag väldigt negg just nu.

vi syns

11/3 -09

Jaha då är det ännu en dag på skolan, det är typ svinkallt här och jag håller på att frysa ihjäl! Sen har jag blivit jätteförkyld=/

Ikvl taggar jag jättemke det var typ jättelängesen jag hoppade nu :) Undrar om vi har bytt nå ponnysar nu.

Just nu kommer jag typ inte på alls vad jag ska skriva, vi har fått en ny engelska lärare om ni ville veta det ;)

a men vi syns ska kanske göra lite matte så jag kan göra provet och börja med matte B

hejsvejs :D

10/3 -09

Jag är verkligen sämst på att komma på rubriker!!!

Igår hade vi usmöte och det gick jättebra, det känns siom det var ett hyffsat sweriöst möte och vi fick lite gjort :) Även om jag var trött så var jag seriös hela mötet igenom, det kan också bero på Alice supergoda kakor, kladdkademuffins och chokladbollar<3 Nu har jag lite press på mej till nästa möte att komma på nåt riktigt fint att baka så jag håller standarden. Jag har ju 2 veckor på mej att klura ut nåt gott. :)

Idag har det varit lite segt hela dagen. Jag blir lite less på att skriva samma sak exakt varje lektion! om min APUplats. Vi fick rast 40 min tidigare men ändå det känns segt att fortsätta med samma sak om en timma igen! Imorgon kommer jag helt klart att möta min död, vi ska ha fysträning/brottning på idrotten. Jag hoppas verkligen att nån tjej vill joina mej annars kanske nån annan vill?

Dagens göra:
* Rida Tarzan :)
* Se Navy CIS (det är typ bra)
* Sova tidigt ;)

Kort om planerna denna vecka
ons: hoppträning, skola, idrott
tors: friluftsdag i bygdsiljum, rida tarzan, sova
fre: rida med skolan, tarzan, holken
lör: körträna?
sön: stallvärdinna

hare ;*

tillbaka till verkligheten

jaha, nu är man hemma igen efter att ha typ rest hela dagen vi startade med flyget 8.40 thailänsk tid vilket är då 2.40 på natten svensk tid. Sen kom vi till sverige 17.20 vilket blev att vi flög väldigt många timmar. Vi mellanlandade då i dubai. Jag tycker att det är väldigt snålt med flygmaten för vi fick bara mat 2ggr så jag var typ döende när vi landade, hade då inte sovit på ca 24 h. och bara ätit 2ggr. Vi hittade inget att äta på flygplatsen och bilen gick självklart inte igång!! När vi väl började åka hem somnade jag direkt och sov hela vägen hem.

Nu sitter jag och har det skönt och kollar lite på kdrf:s hemsida och min mail för att se vad som ska hända till veckan och vad jag har missat.

vi syns
(kommer med bilder så fort som jag orkar ladda upp) 


Hej hopp :)

Hejsan nu var det ganska länge sen jag var inne och bloggade, tycker nu jättesynd om dej alice för jag inte har kollat dina kommentarer. Du har säket löst det nu hoppas jag :)

Ni kanske märkt att jag åäö nu och det beror på att jag har mina kusiners dator nu :)

Tisdag: Vi åkte med tuktuk till en strand som heter Laem sing. Det var en mysig strand i ödemarken ;) Det som inte var så bra var att jag dagen före hade brännt framsida ben så jag solade bara ryggen och brännde då baksida ben så det blev lite problematiskt att sitta nån dag efter ;P


Onsdag: Vi åkte med longtailbåt till en ö. På vägen dit stannade vi och snorklade, jag var lite rädd till en början för jag är rädd fiskar, lite mesig javet (A). men jag vågade mej ner tillslut och det var faktiskt riktigt coolt :) Ute på ön satt jag mest i skuggan på grund av mina mkt röda ben.

Torsdag: Vi gick bara ner till våran strand. JAg mamma och Linda( min farbrors fru) gick ganska långt, ca 3km och köpte en massa foppatofflor, dom är sjukt billiga 150 bath. det är då 150/4 ;) Efter lunch hyrde vi vattenskotrar, vi fick inte en var utan pappa körde skotern och satt jag och oskar bakom. Det var jättekul och jag höll på att flyga ett X antal gånger ;)

Fredag: Idag sista dagen på hotellet har vi bara slappat i poolen. Mina kräfftröda ben är inte längre röda så jag har pressat hela dagen typ för att ta igen det jag har missat :) Det är typ det vi har gjort idag förutom att äta glass och batat :)

Imorgon kommer vi åka hem från hotellet 5 på morgonen thailansk tid, det känns lite jobbigt men jag överlever nog :)

Jag saknar alla grymmt mke och längtar faktiskt hem nu :) Hoppas ni har det jättebra och jag saknar er ;* Är ganska less alla ungar här för att umgås med dom 24/7 är ganska jobbigt för dom håller ALDRIG käften..

Synes snart :)


mamma mia.

Nu har jag koll pa dagarna igen :)

Fredag: Vi var forst pa stranden och sen pa kvallen at vi middag pa en resturang dar dom spelade musik live pa en scen. det slutade med att jag och mina kusiner/syskon var pa scenen ocksa, och tror det eller ej sara nilsson sjong mamma mia solo! okej det blev bara refrangen, men enda :S

Lordag: Vi gjorde inget speciellt pa dagen men pa kvallen var vi och at middag pa en resturang som hette dinopark,allt var typ i dinosariestil, innan vi at spelade vi minigolf. Det var en jattecool bana, det var som att spela i en djungel :)

Sondag: Vi lag bara vid poolen hela dagen och vilade eftersom min smarta bror typ inte hade druckigt nagot dan fore sa han hade spytt hela natten. men jag tycker typ om att bara ta det lugnt och inte behova tanka :P

Idag, mandag: Vi var till patong och badade pa stranden, dom har ett vattenland i havet som vi badade i, det var da bla studsmattor en klattervagg och mangder med andra saker :)

Vi synes ;)

RSS 2.0