28/4 -09

Hej :) Nu sitter jag på skolan och eftersom jag har gjort klart uppdraget så nu måste jag bara jobba matte hela tiden =/ Det är inte lätt vill jag meddela..... Längtar till lunchen och det blir riktigt gott :)

Efter skolan ska jag till stallet och sen göra läxa.. 

Dagens outfit:
*tygskor
*jeans
*tjocktjöja 

Synes ;*
/Sara

27/3 -09

Nu har jag varit ett tag på skolan och känner att energin inte riktigt finns där. Det är fika om en kvart så då är det bara att laddda om och köra ett sista ryck! Jag håller på att skriva en rapport om att äga häst men word vill inte riktigt som jag vill.. efter en timma är det äntligen löst och det var sidonummer som skulle på plats ;O jag fick inte skriva in dom som vanligt utan det finns tydligen en inställning till det. nån som visste det?

Idag efter skolan blir det nog middag i bilen (javet inte bra) så jag hinner rida tarzan innan vi i stallet som börjar kl 7 :) idag ska jag då bygga ihop hans inspänningstygen :)

Dagens outfit:
*tygskor
*svarta leggings
*turkos tunika
*svart kofta

Vi synes;*
/Sara

27/4 -09

Åter igen var det länge sen jag skrev (A)

Fredag: Jag red exidus och delerius på lektion med skolan:) sen efter drog jag vidare till lillplutten :] På kvällen tog jag min sjukt snabba moppe hem till sofia. Vi skrittade mys och tina barbacka. Sen åt vi supergod mat<3 Efter smörjde vi mysans sele det tog 2,5 timma vi var inte snabba (A) måste bara säga att sofia har fint rum :]


Lördag: Steg upp 6 för att rida tarzan, det blev en ganska kort barbacka runda :) han skötte sig jättefint :) Sen for jag till kdrf och hjälpte sofia med det sista innan tävlingen och halv 12 gick bussen mot umeå.

Tävlingarna gick bra och jag tror alla var nöjda :)

Söndag: Kom vi hem ca kvart i 5. Jag var stallvärdinna med gulliga alice ;] sen efter det blev det att rida tarzan, det blev bara skritt eftersom jag var trött ;) 


Costner från i onsdags



Vi synes;*
/Sara


23/4 -09

Nu sitter jag på skolan och har ett uppdrag med namn att äga häst. Vi ska då räkna ut hur mke det kostar att ha en häst, nåt man verkligen inte vill veta (A) Under år ett blir kostnaden 105 193 :O men då är det medräknat en transport för 20 000 och den maraton vagn för 20 000. men ändå!

Igår var vi på edelvik och hade bild. det var tråkigt som vanligt men vi chillade och ritade i solen och det var riktigt nice ;) jag han med en tidig buss hem och kunde åka buss med riktigt fina människor<3
På kvällen var det hoppträning på utebanan. Costner var lite som han var förrut att direkt nät man vänder upp mot hindret börjar han bromsa... det värsta är nog att jag blir så jäkla sur på han fast det är typ jag som inte kan rida.............

Nog med det.. Jag måste bara säga att jag är råpepp på helgen :D

vi synes;*
/Sara


21/3 -09

Idag är jag på skolan och har brutit mot lite regler ;S det är andra dagen i veckan jag har mjukisbyxor!, ajabajja..

Igår var jag och tömkorde lilla T :) Sofia och Mysan, Hanna och Elle och Lollo och Sorino var också med :) Det var på utebanan och det blev mke nytt för lillen :) Det var också första gången han var i uteboxarna:) Sen när vi väl körde var han jättefin och jag är supernöjd :)

Vi hade också vi i stallet med barnen:)

Vi synes;*
/Sara

P.S jag har fortfarande inte hittat busskortet, nån som har ett över? (A)

20/4 -09

Ojj nu var det lääänge sen. Det får bli som vanligt en kort sammanfattning om det som har hänt :)

Torsdag: Gick på stan med ewe, vi träffade på viccan, fia och bella nice:) köpte skor :)

Fredag: Tarzan. På kvällen blev det mys med ewe, fia, viccan och alice :) film mm :) Jag sov över hos äääälice :)

Lördag: Vi vaknade vid 11 och jag tog cykeln till stugan vid 12. Det tar betydligt längre tid hem än till stan ;O Tog moppen till kg och lilleman :) På kvällen blev det tjejerna igen, fia, viccan, alice och ewe :) Jag och fia sov över hos alice:)

Söndag: Jag, fia, alice och sara for till piteå på en kurs. Väl tränad som den hette fick oss att nu börja vårat nya liv:)

Idag är jag på skolan och är bara allmänt depp.. vet inte ens varför... :/ Sen har jag tappat bort mitt busskort och det blir jävligt dyrt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vi synes.
/Sara

14/4 -09

Idag har jag varit riktigt lat okej jag sov inte så länge för att jag hade ställt mobilen på 9. Steg upp åt frukost sen la jag mej i sängen igen för att se en  film. När filmen var slut åt jag lunch och sen la jag mej igen för att läsa bok. Vid ca 2 åt jag en macka och tog moppen till Tarzan. Jag och johanna red ut samtidigt som jag försökte prata med alice, ewe, fia och viccan om vi skulle hitta på nått på kvällen men det blev inget av. Sitter nu här och halvlatar mej och funderar om jag ska gå och se på tv eller sitta kvar här.
Imorgon ska jag då ta tag i mitt liv lite grann och så blir det då hoppning på kvällen. Hade då tänkt stanna och se när alice rider för man har ju moppen nu så mamma kan inte klaga. ;) Stannar nån med mej? :)


1. ewe och snoman, ni är mke söta :]  2. Emelie :]


Synes;*
/Sara

13/4 -09

Idag har jag varit på KDRF och haft stalljour. Det blev att stiga upp tidigt (halv6) för att moppen min är inte den snabbaste ;P Efter jouer for jag till tarzan och red i det soliga vädret :)
Nu blir det lite kort om vad som har hänt sen sist :)

Tors: Var med Fia, ewe, natta, bella, sandra, viktor, viccan och andreas hos nattas pappa. Vi chillade och umgicks. Som vanligt somnade jag först kl 1 och resten var vakna nån timma längre (A)

Fre: Tarzan och sen sov vi i stugan. vilket betyder utan internet och inte 3:an och 5:an på tven.

Lör: JAg och alice sov hos Fia och ewe var med oss på kvällen :) vi såg film och snackade. Sen hittade jag och alice den lilla gulliga och söta emelie :] fias get (A)

Sön: Var hos mina kusiner i staugan och sjöng singstar och käka god mat :) Plockade också fram moppen :)

Vi synes ;*
/Sara

9/4 -09 igen

Nu sitter jag och väntar innan jag ska fara till Natta :) det är typ första gången jag inte behöver stressa innan jag ska bort ;)
Istallet gick det typ bra idag, även om jag är sjukt negg ;( jag och johanna for på en kortis ute och tog det lugnt:) det var härligt :) Tarzan var fin och bråkade inte så mke i stallet :)


Här är en bild på tre sötisar<3

synes;*
/sara

9/4 -09

Sitter på skolan nu och har slutat bussen går först hem kl 12 =/ Nu blir det lite kort om vad som har hänt i veckan. alltså inte så mke..

Måndag: skolan och sen tarzan
Tisdag: skolan och tarzan
Onsdag: skolan, innebandy sjukt kul. Sen dressyr träning för eva:) hade costner och han var jättefin:) lite mer medgörlig än vanligt :)

När jag kommer hem blir det tarzan  och sen ska jag nog till natta. har bjudit in mej själv (A) har inte ens pratat med henne ;P
Nu ska jag ta och smsa till henne så vi syns
/Sara

5/3 -09

Idag var jag och alice i stallet vi red tarzan och amanda dom var hur fina som hällst och lilla T galopperade idag :) :) Hur mysigt som hällst :)

Är ganska trött för att vi hade USaktivitet igår på kdrf :) Superkul kväll, natt och morgon :) älskar er tjejer ;* Det är så himla kul med er :)

synes ;*
/Sara

puss



Lilla T på kdrf

3/4 - 09

OJOJ nu var det sjukt länge sen jag uppdaterade, lite pinsamt. jag ska försöka förbättra mej :)

Nu blir det lite kort om det som har hänt senaste tiden :)
helgen förra veckan
Lör:
Tog tarzan till ridhuset för första gången, han var jättefin :) tömkörde för håkan :) På kvällen var jag, ewe, sofia, viccan, andreas och alice hemma hos alice i staaan :) tyvärr for viccan och andreas hem :(

Sön:
Lagom trötta åkte vi hem till kg. Skrittade lilla T (som jag kallar pållen för nu för tiden ;P)

Mån:
Skola, vi var i stallet hela dagen :) på kvällen var det USmöte:)

Tis: Skola igen även nu i stallet :)

Ons: Skola, Hoppning med Costner min lilla 'älsklingsplutt;* han gick faktiskt fint

Tors: skola i stallet, sen lilla T han har blivit jättefin nu :)

Fre ( idag): Hoppade lafajette :) blev faktiskt 90 cm :) Sen blev det lilla T.

Det blev lite kort om det :) I helgen är planerna att sova på kdrf :)

Synes ;*
/Sara

RSS 2.0