Praktik!

Nu är det då klart, jag ska till Ida Hellström i Åsele på praktik! Med följer självklart Tarzan :D


290410

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, kort om vad som har hänt de sensate dagarna. Skola, prov, stallet och hoppträning.

Idag började jag dagen med att stiga upp kl 6 fara till stallet och släppa ut hästarna. Sen mockade jag och tog in T för att rida han till kdrf. Tur att min häst är en sjtärna när han är där annars had jag skämts. Han står som ett ljus och är lydig. Lektionen vi hade idag med skolan bestod av sidvertsövningar. Han var helt okej då med, lite ofokuserad ibland bara. Efter att vi hade haft teori red jag hem igen. Framme där blev det en joggingtur, göra klart stallet, fara och tanka, förbi wikströms, duscha och hamna här medans jag väntar på maten.

Ikväll blir det bara chill framför datorn och så ska jag ringa till Ida om praktiken.

Imorgon är jag visserligen ledig men ändå fullproppat schema. Det som sak hinnas med är, sova länge, stallet, duscha, äta ngt, träffa Natta på stan (om jag hinner), hämta Natta på stan, svänga förbi Maxi. Sen vet vi inte riktigt hur kvällen slutar:)

Oj det blev ett långt inlägg.

Hoppas alla får en bra valborg!!

260410

Har nu kommit mej hem till stugan fikat och druckit te.

Dagen har sett ut så här: Skola, tog 2 bussen hem, gick på stan och köpte en tunika och en bh, middag, stallet, red T men var jättestressad idag och tydligen hade han varit det igår kväll. Jag undrar var det beror på.. Sprang hem från stallet och medans jag väntade på att mamma skulle hämta mej i kåge ringde jag och har nog fixat praktik!

Imorgon blir det skola. Sen garanterat plugg.

Och nu ett + till alla som taggar varlborgs (eller så inte.....) Ser ut att bli snö/regn och + 3 grader...

Nu: Plugg..

250410

Ett stort tack till pappa då som har fixat så jag kan sitta ett tag vid internet varje kväll, annars hade jag fått vänta till 5 maj.

Idag har jag:
*Vaknat hos Bella
*Ridit Tarzan, marken runt i solen. Det gick hyffsat bra men han var väldigt spänd, tittig osv.
*Dressyrspecen, hade Cojak.. men ja, bulten gick faktiskt rida dressyr på riktigt bra!!
*Städat mitt fantastiskt stora rum, rymmer typ ingeting här..

NU: Blir det Gossip girl;)


240410 Bellzplace

HAHA, sitter då hos Bella. Och frågan är hur många som behövs för att starta en dvd. Svar: ingen vet men Bella, Fredrik och Bina klarar det inte. Det är ganska många barnförbjudna ord här, fy på dej Fredrik!!

Jag och Natta är bäst! Vi skulle klara dvd hur lätt som hellst men vi orkar inte.

Nu ska jag bli seriös, kommer nog inte kunna blogga på några dar nu då internet inte funkar i stugan... hoppas att pappa fixar det..

Tjing;)
vi får se hur det går med dvd..;P

240410 Bellzplace

HAHA, sitter då hos Bella. Och frågan är hur många som behövs för att starta en dvd. Svar: ingen vet men Bella, Fredrik och Bina klarar det inte. Det är ganska många barnförbjudna ord här, fy på dej Fredrik!!

Jag och Natta är bäst! Vi skulle klara dvd hur lätt som hellst men vi orkar inte.

Nu ska jag bli seriös, kommer nog inte kunna blogga på några dar nu då internet inte funkar i stugan... hoppas att pappa fixar det..

Tjing;)
vi får se hur det går med dvd..;P

240410

Blev ingen uppdatering igår för jag helt enkelt inte hann.
Dagen igår började med:

* Utvecklingssamtal
* Matte med maggan
* Mentorsmöte
* En sväng på stan, köpte ett pack ringar, armband, nagellack och solglasögon.
* Stallet
* Sväng förbi coop med mamma, köpte turkosa tygskor (som matchar nallacket)
* Middag
* Till Natta, Bella, Viccan och Sebbe hade också vägarna dit
* Statoil, när allt annat i kåge är stängt hittar man glass där

Idag har jag inte hunnit så mycket, eftersom jag sov nästan hela tiden igår kväll förutom då jag åt glass var jag jättepigg på morgonen. Red Tarzan och för sen ut till stugan. Nu har jag just kommit in från solen och väntar på maten samtidigt som jag ser 90210.

Ikväll ska jag till Bella och vi får se vilka som kommer dit för jag har ingen aning!


220410

Igår på skolan var det seriöst och lärarna var kreativa.

På kvällen stod det hoppning på schemat. Vi var ute på stora uteridbanan och jag hade Exidus. Efter träningen stannade jag, Fia och Carro för att sova på ridhuset. Det var mysigt på kvällen med mycket snack och gott ätbart.

På morgonen steg vi upp 7 jag for och släppte ut T och hans polare. For sen tillbaka till kdrf för att hjälpa till med att göra klart stallet.

När skolan sen startade hade vi dressyr och jag hade lilla Russe!! (Rusty) Det var första gången jag red honom och jag smågillade som han. Lite lat men. Efter lunch hade vi teori om skador.

När vi slutade tog jag bilen till pappas jobb för att prata om jobb. Så nu står det klart att jag har 8 veckors sommarjobb. Det är parkarbete på sunnanå, sörböle och atorp.

Efter det blev det en ridtur på vilddjuret. Han var allt annat än lugn så det blir inga fler kommentarer om det.

Efter middagen och fram till nu har jag då städat mitt rum och jag lovar att det har aldrig varit såhär lite grejer här inne. För imorgon flyttar vi ut till stugan och lämnar huset för alltid. Det är väl lite städning osv kvar men.


Tarzan<3

210410

Sitter i skogen och förbereder mej för ett lärande seminarium, eller så är det nog så att jag gör allting annat. Tidigare såg vi film, men jag sov. Sen hade jag och Fia muntliga nationella i engelska. Jag tror det gick ganska bra.

Efter skolan ska jag mocka, köra till kdrf för hoppträning. Jag undrar vem jag får ikväll beror lite på om Kansas är okej. Hade tänkt fara ganska tidigt till ridhuset för att äta middag och snacka.

Har som inget att skriva nu så jag återkommer senar..

200410

Hemma igen efter en mycket lång dag på skolan.

Hänt idag:
* Matte
* 1,5 timmas information om studentmössor
* Lunch
* Svenska
* Uppdrag
* Fika
* Uppdrag
* Bil till stan
* Glass
* Buss
* Middag
* Sprang till stallet
Och nu sitter jag här.


190410 in my bed..

Dagen började faktiskt bra, glad, hyffsat pigg och lite smått taggad på att göra något vettigt. Men det ändrades väldigt fort. När jag väntade på att bussen skulle komma ville jag bara spy, huvudet sprängde och jag ville sova. På vägen hem från stan fick jag i mej två plopp men det hjälpte inte mycket. Klarade inte ens av tanken att rida och det var jobbigt att bara borsta tarzan. Har försökt allt som brukar funka när jag mår så här, vitlök, socker, choklad och en bra serie men inget funkar.. Planerar en tidig kväll med ipren och musik så kanske jag mår lite bättre imorgon.

Jag som hade tänkt få mycket gjort ikväll men det blev inte riktigt så, för skriva en lista och ta tag i det imorgon.


190410

Att ha skadedjur på skolan är verkligen tråkigt. Hoppas jag får mer gjort idag än vad jag har fått på alla andra lektioner. ( kommer inte hända)

Idag har jag inget att göra heller, jag blir tokig. Skola, stallet, dator varje dag varje vecka kan inget roligt bara ta och hända! Tror att jag har glömt mina vantar hos Natta så jag får fara förbi hos henne sen. Kanske springa hem från stallet för att försöka fördriva tiden. Eller försöka mej på att göra läxa.

Nu är det ungefär 15 minuter kvar till lunch så jag kommer inte hinna göra någon nytta, lika bra det.


180410

Sitter nu och ser gossip girl och undrar vad jag ska ta mej till resten av kvällen.

Igår kväll var jag hos Natta och tittade på film, skönt att bara ta det lugnt.
Innan jag hamnade på sängen för att bara lata mej så har jag varit till T och ridit och sen förbi kdrf för att rida i dressyrspecen, hade Lafayette. Gick helt okej. Vi tränade på öppna. 


Natta ;)


Har blivit så bra på att ljuga för mej själv att jag till och med tror på det..

170410

Är i stugan och har äntligen fått internet att funka, men det sjukt segt. Nu vill jag bara härifrån, det är trångt, alla är på dåligt humör, och jag är hungrig. Måste göra något ikvl!

Igår hade vi matte på skolan och jag var seriös. Efter skolan blev det 1 bussen hem, cykla till stallet, rida barbacka, äta, möta Viccan på ica, gå till Natta och chilla jag Natta Viccan Bella Bina Sandra, sen drog vi vidare till kågeskolansmatsal för att ha äterträff med alla 92or. Riktigt riktigt kul! Det var inte så många från 9c där men. Det var trevligt att träffa alla endå.

Idag har jag då inte hunnit med så mycket annat än stallet.


150410

Blev ingen uppdatering igår men kan sammanfatta dagen så här, skola gjorde nästan ingenting, middag hos Natta med snack och youtubeklipp, träffa Viccan innan hoppträningen då jag hade Exidus. Det var första träningen utomhus!

Idag har vi varit på Kdrf med skolan som varje torsdag. Det stod hoppning på schemat och jag fick Lafayette. Det gick helt okej. Men är mest nöjd med framridningen och framhoppningen. Efter skolan då gjorde jag Tarzan och sprang hem från stallet.

Nu har jag gjort allt jag hade tänkt idag och har hela kvällen kvar.

Imorn blir det skolan, stan, stallet, återträff med alla 92or från kåge!


Jag och Costner, hoppträning för kanske ett år sen.

140410 skolan

Eftersom jag nästan har gjort klart uppdraget känns det som att jag inte har någonting att göra. Jag har en del kvar men jag tror att den går ganska fort.

Sakerna jag hade tänkt hinna med idag:
* Sluta för dagen
* Mocka hos T
* Svänga förbi Natta och hämta pengar
* Komma ihåg Alice bok
* Äta middag på kdrf
* Hoppträna
* Sova

Nu får vi hoppas att solen tittar fram så dagen inte blir lika tung.
Vill ha helg nu! och sommar!


130410 äntligen hemma.

Nu är jag som sagt äntligen hemma. Det blev inget sovande på bussen hem. Fick springa för att hinna med kvart i femman, hem tryckte 2 bananer och till stallet. Själva ridningen gick hyffsat men T har verkligen fått för sig att han inte kan stå still. Sprang hem och nu hr jag landat här efter en väldigt sen middag.

Det skönaste som finns måste ju vara att komma hem och vilja sova. Det var länge sen, har haft svårt att somna och varit rastlös på kvällarna under min skadeperiod. Men nu är jag tillbaka!

Tjing;)


130410 skogen;)

Enligt rubriken förstår ni nog att jag sitter i skogen. Egentligen ska jag skriva på uppdraget om fång men det går lite trögt. Dagen på skolan har varit lite svajande, har sålt allt jag och Carro hade bakat till klasskassan, haft min redovisning, men sen gick det inte vara seriös mer. Halva matten satt jag och Fia i solen för läraren inte hade tid med oss och genomgången med Frida lyssnade jag knappt på.

Nu sitter jag då bara och väntar på att sluta så jag kan få komma hem i det fina vädret. Kvällens planer är att springa till stallet, rida, gå hem och avsluta med lite 90210.

Tjing;)


120410 @home

Efter många om och men överlevde jag skolan. Mycket på grund av det fina vädret. Efter skolan blev det att inviga sommarn med mjukglass. Väl hemma blev det en snabb middag och sen stallet. En timmes tur i det fina vädret med Tarzan. Nu har jag kommit in och bakat chokladbollar med min syster och sitter och tittar i h&m katalogen. Är riktigt sugen på att beställa något. Som några av er vet så har jag en väldigt lång lista på saker som jag vill ha till sommarn.

Imorn blir det att överleva skolan och sen stallet, det känns skönt att jag inte har så mycket jag ska hinna med så det blir för hoppningsvis en joggingtur också.


Jag som blond för typ två år sen;P

Tjing;)

120410

Sitter i hagen, klassrummet heter så. Jag har ingen aning om vad jag ska göra, ska skriva om en sjukdom eller något i den stilen. Har fått veta att hästen står konstigt, är orolig, svettas och är bra i hull och fin hårrem. Kommer seriöst inte frammåt. Känner mej väldigt oseriös.

Dagens göra:
* Skola
* Stall
* Baka
* Läxa 

/Sara

110410

TJO!

Nu hade jag tänkt en nystart på min blogg. Vi får se hur länge det räcker. Ni får nöja er med designen jag har nu tills jag orkar ta tag i att ändra den.

Idag är det sista dagen på ett mycket lyckat lov för att sammanfatta det: Körkort, bio, max, hockey, glass, filmer, vänt dygnet totalt, stallet, stugan och mina underbara vänner!

Så här sista dagen ska jag nog sysselsätta mig med att springa till stallet, rida, gå hem, baka och göra läxa.



Med den bilden taggar vi sommarn!

/Sara


RSS 2.0