25/9 -09

Tjo!

Sitter hos farmor och farfar och väntar på att fara till stan och se på bio:) Med mina gullingar Sofia och Viccan.

Idag på skolan känner man sig verkligen inte välkommen, va fan ger det att vara där när dom ändå inte har tid att hjälpa en eller vet inte vad vi ska göra eller vara? Fick iaf ett matteprov gjort men inte så mycket mer. Väl i stan åt jag och Fia på Max, mums! Sen fick jag klippa mej, hur skönt som helst.

Tarzan har tappat en framsko och Kjell kan först komma på fredag och sko så nu blir det att stå i en vecka :( Jag kommer få en sjukt pigg häst och en trasig hov..

Varför vill ingen vara inne på msn?
HAHA

Syns
/Sara


24/9 -09

Tjo!

Idag har jag gjort matte hela dagen, de få stunderna jag orkade.. Efter skolan blev det att dra till Kdrf och ha teori med barnen, dom är så söta. Efter gick jag en sväng med Tarzan, riktigt fort för att vara mej (A) Förstår inte vars han får sin energi ifrån, han var hur pigg som helst.

Syns
/Sara

23/9 -09

Tjo!

Kom nyss hem från stallet. Hoppade T för första gången och han blev helt klart godkänd!! Sofia, Viccan och Hanna hoppade också :)

Travade till Kdrf så han blev uppvärmd, Sen red vi fram lite för Sara, travade över bommar, och galopperade ( för första gången på bana). sen drog själva hoppningen igång. T var glad med öronen frammåt och kändes glad, hoppas det såg så ut också :)

Syns
/Sara

23/9 -09

Tjo!

Sitter nu på skolan ingen lärare kollar till oss så det blir lite slappt just nu "hjälper" jag Fia med foderuppdraget ist för matten. Annars har jag tyckt att dagen har varit rätt okej, är ganska pigg och glad. Taggar nog mest för hoppningen ikväll. Det blir Jag, Sofia, Viccan, Tarzan, Farmarpojken och Fräkke. :D

Dagens outfit:
* Converse
* Jeansleggings
* Långt ginalinne
* T-shirt
* Väst
* Sjal
* Glasögon (just nu)

Syns
/Sara

22/9 -09

Tjo!

Idag har jag igentligen inte gjort så mke. Dagen började på att jag faktiskt vaknade uppvilad. Tog bussen till skolan men var så pigg att jag inte kunde sova vilket nog Sofia blev lite störd över. ;) Matte i två timmar sen bussen hem igen. Då gick jag och Sofia till a-torp, kände mej sjukt risig väl där.. Påvägen till stan igen hittade vi Magnum Strawberry white<3 På bussen hem träffade jag Viccan och Natta<3

I stallet gick jag en sväng med Tarzan.

Och nu har jag hamnat här ;)


Snowman<3

Syns;)
/Sara


19/9 -09

Tjo!

Sitter nu hos sofia med alice och väntar på viccan och andreas. Idag har jag tävlat Kansas i 90cm. Är faktiskt lite små nöjd.
nä nu orkar inte blogga mer..

Syns
/Sara

18/9 -09*

Gaaah!

Jag hittar helt seriöst inte min vita polo som jag har när jag tävlar!! Börjar få lite panik!! ;S


18/9 -09

:D:D:D

Kom nu hem från stallet och är jättespeedad!! Jag och Sofia var och kollade när ettorna red. Efteråt red jag Tarzan, han var bara bäst! Först blev det dressyr och sen avslut på travbommar. Sofia måste typ vara världens hårdaste ridlärare för jag har aldrig varit så här trött efter att ha ridit.(A) Hon står där i mitten och säger typ ett ord i taget och det blir jättejobbigt. Fattar ni? Nu har jag bestämt mej vad jag tycker Sofia ska jobba som ;) Du kan iaf få bli min personliga tränare!

När jag skrittade hem från kdrf kom jag på att jag är helt seriöst mer peppad att tävla dressyr med T än att hopptävla imorn med Kansas.. Jag är verkligen inte peppad för imorn det känns som inte samma sak att inte tävla Costner längre. Nu insåg jag hur mycket jag saknar honom..<3 Fast det nån gång måste jag ju gå upp på häst så.

Vill ha saker:
* Blå tävlingskavaj
* Ridhjälm
* Stövelväska
* Pannband till T
* Blå huva till T


Jag och Costner på SRK
Foto: Julia H

Synes;)
/Sara


16/9 -09

Tjo!

Kom nyss hem från hoppträningen, hade Kansas. Det var hur skönt som hellst att vara på utebanan. Taggar verkligen tävling på lördag!!

Annars har dagen varit okej, började med att vara lita allmänt spårad på bussen, sen körkortsteori. Tuggade också typ mitt sista tuggummi<3 Tog 12 bussen hem för att sätta in tandställningen så nu är jag stålkäft! Efter det blev det sova på pappas jobb och köra bil hem.

Det var min dag i stora drag. Imorgon blir det häst och stallskötsel prov och stallvärdinna på kdrf.

Varför gör du så?!





Älsklingen

Synes
/Sara


15/9 -09

Hej!

Jaha, ännu en dag på skolan. Inte för vi fick så mke gjort men.. Efter skolan drog jag vidare till stallet. Idag var T hur fin som hellst puss;* Har märkt att marken runt är ganska kort, det tar bara 40 min.

Imorgon blir det att ta 12 bussen till stan för att gå till tandläkarn och stoppa in tanställningen, inte kul men jag får väl se det från den positiva sidan att jag får fina tänder sen;)

Synes;)
/Sara

12/9 -09

Hej!

Nu har jag nästan varit en vecka hos Sofia! Sjukt kul! Idag har jag varit på kdrf och jobbat som skrivare på Dressyrtävlingen. Det var första gången jag skrev och det gick riktigt bra. Väl hemma igen hos Sofia for vi ut med M&T. Det blev en barbackatur ut i skogen där vi hittade lite potatislådor att rida runt och en terrängbana med lite små hinder :D T var jättefin idag.

Nu väntar vi på att det ska komma lite polers hit nu! Kul.

syns;)
/Sara

8/9 -09

Tjo!

Nu sitter jag hemma hos Sofia och chillar vid datorn! Om nu inte Sofia inte har missat bussen är hon påväg hem. Vi har gjort riktigt mycket som har miljötränat Tarzan, ridit i stora Kusmarks samhälle, gått över bommar, tränat på bana mm.

I Söndags såg vi Titanic! jag förstår inte varför jag inte har sett den tidigare! Hur bra som hellst:D

Synes
/Sara

RSS 2.0