250213

Sammanfattning av helgen: trevligt sällskap, bra shopping, träning och kaos!

Nu är det måndag, ny vecka! Pengar in på kontot. Sjuk värk i ryggen av alla möjliga slag. Men kan äntligen träna på riktigt och hoppas att värken försvinner.

Nu CXworx:)


180213

Idag lyckades jag faktisk med träning. Även om jag inte var till gymmet så var det skönt. Började med 3 km promenad och sen några övningar från min favoritbok Bodylicious! Kommer nog känna av övningarna imorgon. Snart är jag kanske helt frisk.

Här kommer en bild från min shopping i helgen. En sjal och rosa nagellack.


Söndagsmys

Den har helgen har varit bra! Arrow tittande, goda middagar med Niklas. Lördagen var väl den dag jag fick mest gjort, började med synundersökning kl 10, gick sen en kortis på stan och fick med mej lite småkrams hem. På kvällen blev det fest på 5 trappor och utgång på stuk, fast det var typ ingen ute där så gick hem rätt tidigt.

Nu ikväll efter att Niklas körde hem har jag slötittat tv, ätit lite frukt och nötter och druckit te.

Till veckan väntar en vecka till på VFU. Väckarklockan står på 05.45 så kan hända att jag somnar tidigt ikväll!


140213

Alla hjärtans dag!
Ensam som jag är här uppe i Luleå började dagen med vfu fortsatte med gomiddag med kyckling och en promenad. Kanske kanske fortsätter med lite nätshoppning!

Taggar att stiga 05.00 imorgon då, men det kommer vara värt då jag slutar halv 2! Och senare på kvällen kommer Niklas upp.


130213

Håller på att bli tokig utan träning! Försöker intala mej att det är bra att vila ibland. Hoppas halsontet försvinner! Kurerar med te, honung och halstabletter.


120213

Slutade VFUn redan halv 3, uppskattar alltid att stiga upp tidigt för då får man sluta tidigt.

Sen gäller det att inte ligga på latsidan! Eftersom halsontet verkar vilja envisas bestämde jag att göra det här till en super lugn vecka med väldigt lite träning. Har inte tid att missa VFUn. I stället har jag bakat bröd, gjort middag och tänkte nu göra en pannkaka för att få massa matlådor!:)


110213

Dag ett på VFUn är avklarad! Fortsättning följer i 5 veckor. Något som är konstaterat är att jag inte är van att stiga upp tidigt längre;)
 
Annars har jag hunnit med att handla, en powerwalk på 3,8km och på börjat tvätten. Känns skönt att jag känner mej frisk (typ) och kan försöka mej på lite sh'bam imorgon.

På bussen

Påväg tillbaka till Luleå. Bussresan gick jättefort faktiskt, står nu på busstationen och väntar på att bussen ska köra vidare mot porsön.

Helgen har varit bra och mysig. Tagit det lugnt från allt plugg och bara varit och ätit god mat.

Nu väntar 5 veckors VFU. Vilket känns skönt.


080213

Träningen igår gick inte riktigt som tänkt, fick ont i halsen efter halva passet och gav upp. Kurerade mej med te och vila.

Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat, städat, tittat serier, varit på skolan och åkt buss till Skellefteå!


070213

Att vakna kl8 och vara utvilad är den bästa starten man kan ha på en morgon!

Var på skolan ca 1 timma på VFUinfo, för att sedan cykla hem och äta lunch. Nu har jag startat ett avsnitt av Arrow och tänker pausa ett tag innan det blir dags att ta tag i plugget.

Ikväll väntar Zumba och CXworx!


060213

Hur kan pluggandet blivit roligt? Sitter uppe och har lite för mycket energi just nu! Har lite svårt att varva ner, vilket jag borde om jag ska somna snart.

Planen var att ta en liten sovmorgon imorgon när jag börjar först 10.15. Sen har jag stigit upp innan 6 tre dagar i rad och somnat lite för sen kvällarna innan. Men det har det varit värt, att vara på fältstudier ger mej verkligen ny energi till att plugga! Nu kör vi!!

Godnatt. + en smygtitt på nya lägenheten.


RSS 2.0