23/5 -09

Det finns faktiskt en anledning till att jag inte har bloggat nu och det är för att jag har varit i stugan UTAN internet. Nu är jag hos farmor och farfar :) har fått läsk och popcorn<3

En sammanfattning av det som har hänt:

Ons: Hoppträning, sen sov jag, ewe, alice, therese, jennifer, sara och emelie på kdrf :) T fick nya skor.

Tors: Träningstävling hoppning, hoppade costner i 70 och 80. Jag blev utesluten i båda klasserna av olika anledningar i 80 fick jag tugga grus så nu blir det tårta<3 Jag är nöjd med våran insatts för det känns som jag kan bestämma lite mer över honom :) och kan inverka. Red med julia, T var jättefin :) men aspigg för han har stått så mke...

Fre: Red T. på kvällen cyklade jag till staan och aliice :) vi såg film och bara chillade :) Sen prata jag med fia i mobilen :) Kl 1 cyklade jag hem igen, det är så sjukt skönt att cykla hem från stan på natten det är sommar för mej<3

Nu idag har solat och varit till T han har tappat en till sko.. så nu blir det att stå igen =/

synes ;*
/Sara


19/5 -09*

Han nu ätit midda efter att ha kommit hem från stallet, tyvärr blev jag lat och sprang inte idag.... På kdrf var det tänkt att jag skulle titta på Lollan men jag hamnade i ett mke trevligt samtal med jennifer:)

Nu måste jag säga KOM IGEN NU visst ska vi sova på kdrf imorn :D

Synes ;*
/Sara

19/5 -09

Fram tills nu har jag bara latat mej vilket var riktigt skönt, har legat framför tven och sett film och lyssnat på musik. Har faktiskt gjort lite nytta också har ringt folktandvården och smsat med anna. Så vi får sova på kdrf :) Innan jag far till stallet ska jag också ringa rolf, och jag som älskar att prata i tetefon eller hur var det nu.. har bara skjutit upp det hela tiden men nu måste jag verkligen göra det!

Ikvl har jag tänkt följa min syrra till hennes ridning och kolla och det var hur länge sem som hälst :) Och sen har jag tänkt tanken att fara ut och springa så vi ser ju hur det blir med det ;)

När jag satt och letade bilder vi skulleförstora hittade jag den här då både jag och Kevin var mini


Synes ;*
/Sara

18/5 -09 igeen

Nu har jag kommit hem från T. Han har tappat en sko så det blev ingen ridning idag :( hade peppat idag :) Eftersom hästarna sover ute nu.... så går det fort i stallet och jag slipper mocka.

Ikvl ska jag se på tv och vila, har fått en förklaring till varför jag är så trött. Det är så att idag när jag gjorde matte så efter 20 min hade jag jätteont i huvudet bakom ögonen, kunde inte koncentrera mej och såg typ inte vad jag läste, så jag tror att jag har synfel, hade ju det 5an till 8an men slutade ju använda glasögonen. Nu tror jag att jag har fått tillbaka det... Maggan min mattelärare sa att man blir jättetrött när man ser dåligt så där har vi problemet. 

När jag kom till stan från btk åt jag en glass med mamma och då stod vi utanför optikern på vintergatan och jag såg ett par skit snygga glasögon, men mamma sa att dom var för dyra för att ha som läsglasögen :( Men vi får se hur det blir än är det inte över ;)

Synes;*
/Sara 

(Tänkte lägga upp en bild men det gick inte så bra)

18/5 -09

Nu fick jag veta av tage att jag är ledig imorn för jag har inget att gör på skolan så det är lyx :) Idag på skolan har jag inte gjort ett skit för jag är klar med allt :) ska bara göra lite matte nu på eftermiddan.

Veckan:
Tis: Ledig
Ons: Sista skoldan, avslutning med ettan :) sova på kdrf?
Tors: Träningstävling hoppning
Fre: Inget spec. göra nåt?
Lör: Inget spec
Sön: Stallvärdinna:)

vi synes ;*
/Sara

18/5 -09

Guud vad jag är dålig på att uppdatera!

Allt går emot mej nu!, varför är jag så negg? känns som jag tappar alla, varför går jag skola så jävla långt bort?! hoppas ni inte hatar mej nu efter i helgen. har typ dåligt samvete för att jag är så jävla sur!

Det är inte ens kul i stallet... säger bara DRA ÅT HELVETTE MED ER!!!

förlåt alla som får stå ut med mej nu...

/Sara  

Bättre sent än aldrig!

Satt och kollade på bilder och hittade alla från thailand och kom på att jag inte Har lagt ut nåra.
        

Där fick ni nåra bilder, som ni ser är jag väldigt social...

Tjing ;)
/Sara

9/5 -09

Äntligen hemma ;) nä det har faktiskt varit en rolig dag idag :) är bara väldigt trött och har ont i huvet :/

Sofia följde mej till btk på öppethus, Tack<3, vi hade lite spårade stunder och sofia tyckte att det fanns mke fina människor att kolla på ;) Vi flaggade på maskeradhoppningen, gick tipsrunda, tittade på folk, sålde fika och gissade vikt på en död bäver (A) den var lite små söt ;)

Efter det blev det lilla T :)

Vi syns ;*
/Sara

8/5 -09

Nu sitter jag hemma och är ganska nöjd med mej själv för jag har lyckats övertala min familj att inte sova i stugan i natt, jag sa att då sover jag själv och dom mesade ihop och sov hemma också!

Idag så var vi på kdrf på skolan :) Jag red dressyr på exidus, han är typ fin :) sen måste jag säga att jag vill verkligen hoppa sista gången... och inte barbacka. Sen en lite påminnelse, dra sadelgjorden och det blir lättare!

Okej slut på tjatet... Tarzan var hur fin som hälst! :) Fast lite töntig i stallet blev han jättespänd och stirrade in i sin och ziccans box och jag lovar även om jag hade radion på hörde jag jättehögt att hjärtat slog på honom. När jag stog där och tittade på honom och försökte kolla vad det var slog det mej att det är ett spöke i stallet, garanerat! ;O Tur att det är ljust länge nu ;) När vi red var han jättefin och inte spänd alls och lyssnade jättebra :)

Imorrn blir det btk, det är öppethus på naturbruks. Kom det börjar 11.00 :) Jag smsade till Tage och sa att min buss kom till stan kvart i nio. Han ringde upp mej eftersom han inte kan smsa och sa: Jag såg mejlet du hade skickat! Jag kan meddela att jag höll på att bryta ihop totalt! ;P

söötheeesten ;*


Vi syns ;*
/Sara
 

6/5 -09

Fy på mej. nu var det länge sen.
Jag börjar bli less på vädret nu får det faktiskt komma sol :) Senare i dag blir det idrott och jag hoppas att det blir nån mer tjej än mej!

(du finns i mitt hjärta)


/Sara

RSS 2.0