291011

Idag stod högskoleprovet på schemat! Tur att felicia också gjorde det så jag hade någon att vara med. Nu ikväll hade jag tänkt fara till Madde och hänga med dom innan dom drog ut på mollys, men förkylningen och tröttheten efter provet hann ikapp mej så kvällen kommer spenderas hemma med familjen. Filmen 17 again kommer visas.
Imorgon ska jag följa Lovisa till stallet och hålla lektion för henne när hon rider Lotus på banan.

261011

Känns sjukt bra att jag har jobbat hela veckan fram till idag och har jobb resten av veckan.

Ikväll blev det som på gamla goda tiden cykel till stallet, mocka, rida finponnyn. Idag blev det en svänge efter vägen på ca 50 min. Ganska mycket skritt men hann med och kolla lite vad han kunde. Så roligt det var! Jag mår så bra av att vara i stallet.


Lotus

Igår söndag hämtade vi hem den nya stjärnan! Vilken cool kille, han stressade knappt upp sig på nytt ställe och allt har bara gått superbra.

Lotus
C-ponny, 138.
Född 1994
Okänd härstamning
Registrerad som svensk ridponny

Han har stått på Jokkmokks ridskola till för ca 3 år sedan då han gått som privathäst i Boden. Kan det mesta och är väldigt lugn i alla situationer.

Tyvärr är han ju inte min även om jag skulle vilja det, kommer få nöja mej med att rida kanske ca 1 gång i veckan då Lovisa kommer sköta resten.


Min mobilkamera är väl inte bäst, ska styra upp bätte bilder sen

En vanlig lördag i skellefteå

Kvällens äventyr bestod mest av Viccan och volvon (rätt chill då jag inte behövde betala bensin). Vi hann vara på förfest och hänga med hannah:) Blev en lyckad kväll trots mitt panikutbrott för jag inte hitta några kläder att ha på mej..


Gammal bild från ett gammalt äventyr med Viccan

211011

Har nu jobbat tre dagar i rad på dagis och älskar det! Det är så roligt att jobba med något då dagarna bara flyger fram.
Ikväll blir det att köra finbilen hem till Niklas och bara mysa:)

181011

Idag spenderade jag nästan hela dagen på stan. Mitt första möte var på Arbetsförmedlingen, när jag berättade för min handläggare att jag skulle skrivas in i vikariepoolen inom barnomsorgen senare på dagen fick jag svaret: Ja då antar jag att vi inte kommer se mycket av dej här framöver.

Gick sedan och kollade i affärer, och självklart bara för man knappt har någon krona att spendera hittar man hur mycket som hellst.

Klockan 13.00 hade jag mitt andra möte, en genomgång hur time care pool fungerar så jag kan lägga mej tillgänglig som vikarie och blev då samtidigt inskriven.

När jag en timma senare tränade på friskvårds fick jag förfrågan om jobb på ett dagis. Så nu hoppas jag verkligen att jag kan hålla mej med jobb framöver så jag kan shoppa allt fint jag hittade på stan!:)


helgens härligheter



Bilder från Viccans blogg.

161011

Fest hos Viccan! Ja det var vad gårkvällen bestod av. Riktigt trevlig kväll med självklart Viccan hennes syrra Hanna och Sebbe och hans kompisar. Kvällen avslutades på olles. Tyvärr orkade jag inte satsa hundra hela kvällen för jag tappade rösten där ett tag.. Men galet trevligt hade vi!
Bilder kommer när Viccan laddar upp dom vi tog med hennes kamera

Idag körde jag, mamma och Lovisa en roadtripp till Boden för att kolla på en ponny. Den fick ett stort + så det kan kanske bli hästköp snart. Men mycket praktiskt måste fixas innan som till exempel besikting osv.
Bjuder på en gammal fest bild på mej och Viccan

141011

Jaha, idag blev det inget jobbande, men fick jobb 3 dagar den här veckan i alla fall. Det kommer kännas lite bättre då lönen kommer nu.
Jag förstår inte hur alla pengar har runnit ut från kontot den här månden ;S


121011

Har helt enkelt inte orkat uppdatera för jag tycker inte det händer speciellt mycket intressant i mitt liv just nu. Men jag klagar verkligen inte. Dagarna rullar på på ett väldigt bra sett!

Senaste tiden har jag, sett serier, klippt mej, sovit för mycket, ätit gott, varit i garaget, hängt med kompisar, slösat pengar, jobbat, varit med niklas, ridit, sett hockey, börjat träna på friskvårds, gått promenader.


Jag och viccan med bella och natta i baksätet, och självklart fick jettan följa med på äventyr
Just ja, jettan ska snart besiktas och jag tror inte den klarar sig så snart blir det RIP<3

Helgens bilder


041011

Hänt sen sist då?

-Fredag kväll tog jag det bara lugnt och såg en halvkass film med Niklas
-Lördag dag STAN med Viccan och Alice i Umeå. Fick med mej ett par skor, jeans, 2 t-shirtar, en halsduk och ett halsband hem. Kvällen, party med bland annat Emma! (Bilder kommer sen).
-Söndag = typisk bakisdag
-Måndag, väcktes av mamma och fick jobba i Drängsmark på dagis
-Idag, jobb på dagis igen
-Ikväll, hockey!


RSS 2.0