290911

Bra att jag vaknar strax efter halv 8 när jag tänker idag Sara kan du sova HUR länge du vill.

Igår var jag på kdrf från 16.00 till 21.00 på kvällen riktigt mysigt. Började med att titta på när lovisa red. Sen middag och så hade jag turen att dom hade usmöte med tårta som jag var med på lite grann. Sen bara snack och väntan på ridlektionen. Jag hade Monami, och det gick väl sådär. Orkade varken konscentrera mej eller rida men jag tycker det gick hyffsat i alla fall.

Ett kort på Ewe och Snowman för väldigt många år sedan!

280911


260911

Dålig uppdatering.
Under veckan som har gått har jag hunnit vara arbetslös, vicka som lärare i en föskoleklass och på fritids i Bureå, anmält mej intresserad att jobba som vikarie, vara arbetslös igen.

Helgen var väldigt rolig, hela fredag dag låg jag och såg serier och film, fredag kväll såg jag och Niklas film och åt lite glass. Lördag dag hade jag vägarna förbi stan och gjorde lite små ärenden. På kvällen tog jag och alice bilen och tittade förbi lite olika fester kring sjöbotten. Mycket trevligt! Söndag blev en vanlig söndag = slappardag.

Nu idag då, jobbar i alla fall inte! Men funderar på att nu ta på mej springskorna och gå en långpromenad.


190911

Steg upp redan kl 8 för att äta frukost, gå en promenad. Sen tog jag en sväng förbi kåge, pappas jobb, skrev cv, gick på banken, arbetsförmedlingen och på skebo. Hann även förbi en sväng på hm och shoppade underkläder. Hann klart allt till kl 2.

Och nu har jag inget att göra, lika bra att lära mej att ha de så.


180911

Nu har ännu en helg hunnit gå.

Fredagkväll vara jag ett tag med Viccan efter att hon hade slutat jobba sen la jag mej och sov tills jag skulle hämta Niklas från krogen.
Lördag vaknade vi hyffsat tidigt och han med en kort promenad och tvätta min bil innan vi for hem till mej för att se hockeyn och äta middag. På kvällen såg vi Thor och åt lite chips.

Idag hämtade mamma och Lovisa mej kl 10 och vi körde upp till Luleå för att titta på en ponny. Tyvärr var det inget för oss så ponnyletandet fortsätter.

Just nu sitter jag och skriver på mitt cv, men det är ganska tråkigt så jag tar lite för många pauser.


150911

Bara en dag kvar på jobbet nu! Skönt och jobbigt.

Ikväll hade jag tänkt hinna med lite grejer: Anmäla till högskoleprovet, skriva cv och se hockey. Haha det var ju jättemycket jag skulle hinna med;)


130911

Idag har jag egentligen inte mycket att skriva men har tråkigt och inget att göra så jag tänkte att jag skriver ihop ngt ändå!
Idag har jag då hunnit med att jobba och sen inget mer. Eftersom regnet drog in blev jag så otaggad på att springa. Passade då ist på att baka till på fredag, chokladbollar.
Just nu sitter jag och letar nyårsklänningar, ja jag gillar att vara ute i tid!

130911

Idag har jag egentligen inte mycket att skriva men har tråkigt och inget att göra så jag tänkte att jag skriver ihop ngt ändå!
Idag har jag då hunnit med att jobba och sen inget mer. Eftersom regnet drog in blev jag så otaggad på att springa. Passade då ist på att baka till på fredag, chokladbollar.
Just nu sitter jag och letar nyårsklänningar, ja jag gillar att vara ute i tid!

120911

Gillar att jag har årets värsta humörsvängninger, för det gör ju vardagen lite enklare. Eller hur var det?

Har då idag påbörjat min sista arbetsvecka på parken söder (det här året). Lär jobba där nästa säsong igen och om vi blir samma personer igen vet jag att jag kommer ha en underbar sommar! Hösten kommer med stormsteg och jag har lite panik över vad jag ska göra i höst, vinter och med mitt liv. Men sånt brukar väl lösa sig? Jag hoppas på det iaf.

Nu ska jag snabbtitta på pretty little liars för att sen köra fingolfen till stämningsgården.




110911

Nu börjar även denna helg lida mot sitt slut, men har hunnit med en del.

Fredag: Bio, jägarna 2 med Niklas och Emil.
Lördag: Tittat på två bilar, köpt en bil, hängt med Viccan. Vi åt subwaykakor och snackade hela kvällen.
Söndag: Följde Viccan till Bergsbyn och red Kajsa. Det går rida C-ponny även om man är lång! Efter det blev det träning på kdrf.


hoppspecialen!

Bra och rolig övning, monami, rida för frida, bästa gruppen. Ja den här kvällen var kanon:)

Pussade även på denna stjärna idag <3

060911

Igår efter jobbet tog jag det lugnt framför datorn och tven med niklas.

Idag har jag skickat sms med dom som far till andra länder idag, kommer sakna er! <3

Nu har jag fått i mej middag, sprungit, laddat över bilderna som fia vill ha så nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem med bilen så jag kan styra den mot kusmark och fia! Där väntas det bakning och idol.


Nyårs för 2 år sen!


Avskedsfest


Det är farligt att springa!

Idag när jga kom hem från jobbet träffade jag mamma sittandes med stukad fot som hon inte kunde gå på för att hon hade trampat snett när hon var ute och sprang. När jag sen skulle iväg sa hon ta det lugnt nu! Började springa och tänkte jag måste ju vara lite coolare än mamma så jag springer in i geting som sticker mej under ögat.. Great! Har iaf inte svullit så mycket.
Nu: Boviken med vänner, bastu och grillning <3

RSS 2.0