31/9 -09

HAde då helgjouren idag, det gick bra och vi var klara tidigt men det är ändå drygt att stiga upp tidigt. Red tarzan sen det gick bra :) det funkade det fia sa, att sätta en snokrem i ringarna som sidostyckerna sitter i. :)

När jag kom hem la jag mej och sov vid typ 1. Så skönt :)

Idag fyller min bror år, Oskar, GRATTIS då blir det att äta mke gått ikvl :D

vi synes ;*

:D

Jag och Alice peppar RÅMYCKE till söndag vi ska då äta kladdkaka som alice ska baka :D Vi har bestämt att vi ska ta med nått gått till varje gång :) eftersom det är söndag och helg ;P

30/1 - 09

Sitter nu äntligen hemma och lugnar ner mej efter en lång vecka. Fattar inte hur jag kan var så trött :/ har lite dåligt samvete för jag nästan aldrig vid datorn på veckorna och aldrig bloggar ;)

Lite kort om veckan:

Måndag: Hände inte så mke var på skolan och sen hos tarzan :)
Tisdag: skola också.
Onsdag: På ridningen hade vi löshoppning och det var typ kul :)
Torsdag: skolan och sen var jag hos tarzan red barbacka :) Sen blev jag lite ledsen för jag inte var på hockeyn och såg sofia sjunga:) och så missade jag en person som också var på hockeyn ;)

Idag var jag med skolan på kdrf, hade monami.. idag var hon bara almänt jobbig och ovillig. helene sa att dom tror att hon har ont nån stans så därför är jag inte så sur på henne. Sen så följde ewe med till tarzan och prövade honom eftersom hon ska ta hand om honom när jag är i thailand :D

Sen har jag ett litet problem för tarzan inte gillar bettet och det är så himla jobbigt att hitta bett.. men nu gav fia mej ett tips som jag ska testa :) Hon har även hittat en matatonvagn till mej som vi (pappa) ska ringa på :)


Tarzan <3 



synes ;*

26/1 -09

Sitter nu på skolan. VI har hästens delar mm och det är lite pinsamt för jag kan typ alla redan och dom andra stör sig lite på det ;)

Idag har Linnea fyllt 18 år, GRATTIS hoppas hon klarar körkortet nu ;) Träffade också Malin Lindholm idag för hon var och hälsade på skolan, hon det lilla lyxet ska fara till thailand och sen till australien och vara där i 4 månader och typ jobba ;)

Det är lite småjobbigt att varje gång jag kommer på att jag ska ladda upp bilder så sitter jag vid en dator som inte har nå bra bilder men nu får det komma en ändå ;) 


Bild från google.


Jag blev typ sugen på att äta nått gått ;)

vi synes
 


 

24/1 -09

Sitter nu hemma hos farmor och farfar och kom på att jag inte har bloggat på ett tag.

I onsdags så red jag dodde på lektion och jag är faktiskt nöjd med lektionen :)

Torsdag hände det inte så mke har bara varit på skolan och typ inte gjort mke alls.

Fredag var vi med skolan på kdrf och red. JAg hade monami och jag kan inte påstå att jag gillar henne speciellt mke(A) Sen är jag faktiskt lite nöjd med mej själv också, jag ringde till destriktveterinärerna och kollade om prao. UTAN att vara nervös :) så nu blir det vecka 8 med veterinärerna :)

Idag red jag Tarzan barbacka! det gick faktiskt bra :)

nu ska vi äta ;*


skolan..

sitter nu på skolan. jag har ingen dator hemma nu för den är sär och går inte starta :( och på skolan är vi typ hela tiden i stallet så jag kan nästan aldrig sitta vid datorn :(

Nu på skolan har vi hästena anotomi, vi ska kunna alla hästens delar, alla skelettets delar och även allt på engelska! inte lite.. men vad har jag att klaga på det är garanterat den enda läxan den har månaden ;)

JAg har fått veta att jag kanske har 8 veckors sommarjobb med att plantera skog så nu ska jag tjäna in min maratonvagn :D

Idag har jag också ridit prins på skolan, en tunn liten varblodskille, det var faktiskt riktigt roligt fast han var pigg och travade jättefort :P

vi synes ;*

17/1 -09

Idag har jag bara varit hos tarzan och ridit. Men jag har så jätteont i mitt knä så jag kan inte rida lätt så det blev nedsittning vilket gick som det gick. KAn typ inte fatta varför jag har så ont i knät :/

det blev ett mke kort inlägg

syynes

16/1 -09

NU har jag inte bloggat på ett tag, har helt enkelt inte hunnit. Veckan har faktiskt gått riktigt fort och har inte haft så tråkigt alls på skolan som jag har trott det skulle bli :)
Nu ska ni få en kort sammanfattning om vad som har hänt:

Onsdag: Var en vanlig dag på skolan. Förutom att min klass är grymt tråkiga för att dom vägrar ha idrott så jag får alltid vara själv tjej. MEn det är helt okej ändå :) PÅ kvällen red jag på kdrf, hoppning:) fast det går kanske inte riktigt kalla det hoppning (A) JAg hade Dodde för att helena hade bytt ponnier på oss, det var rätt ok.

Torsdag: Det var dagen med stort D. Jag har nu gått på hockey för första gången! Jag gjorde det för att Sofia skulle sjunga, hon sjunger GRYMT bra <3 Du är bäst i världen :) Att gå på hockey var inte så tråkigt som jag trodde. Men dom förlora :( När jag och sandra skulle gå från var vi typ dom ena som skrattade för vi var jättespårade ;)

Fredag: Idag har jag varit på kdrf med skolan :) Hade monami hon var faktiskt rätt ok :) Sen red jag värdens finaste tarzan <3

Synes :)

13/1 -09

Sitter på skolan och är lite less nu så jag tog en lite paus nu.
Igår fick jag veta att jag ska vara med på stora styrelsemötet istället för Sofia så jag är grymt nervös ;S men det ska nog gå =) Tänkte nformera er om att man får väldigt ont i huvudet av att sitta vid datorn en hel dag :(

Jag Ida och Malin känner oss lite lata just nu så det blir inte så jättemke gjort, men jag är typ klar (A)

Idag efter skolan ska jag till Tarzan vi ska ut på en sväng i mörket :)

Sen ska jag faktiskt tro det eller ej! gå på hockey på torsdag :D

Synes ;*

12/1 -09

Sitter här på skolan och har väldigt tråkigt. Vi har nordisk mytologi i veckan :( Det måste vara det sämsta masn kan börja terminen med. Sen har jag fått veta att alla stalllektioner är omgjorda. Någon väldigt smart människa har gjort så vi inte är i stallet varje vecka utan att vi har typ intervaller. Att vi bara har stall i ca 4 veckor. det är väl kul men då kommer jag inte kunna jobba matte som min mattelärare vill och allt blir bara allmänt cp!

Förutom att skolan suger så är det faktiskt kul att träffa alla i klassen som jag kanske inte umgås mest med :) Roligast att träffa igen var Linnea Vikman för det var verkligen länge sen :)

Ikväll ska jag till sofia för vi har usmöte, jag längtar verkligen :)

Nu ska jag nog fortsätta med att skriva om Tor..
Synes

10/1 -09

Idag har jag ändå hunnit med endel och jag är jätteglad :)
Kl 11 var jag på kdrf och smörjde träns med sofia:) eftersom jag har så lite att smörja hjälpte jag sofia med selen.
Sen körde sofia mysan och jag fick stå med bak på vagnen =) det är så himla intressant!
Sen drog jag vidare till tarzan och red han en snabbis, håkan och sofia kom och hälsade på min älskling och kollade om selen passade.  Och nu är jag 5500 kr fattigare men jag har en sele :)

Jag är så himla peppad på att köra nu! längtar till i sommar då alla tävlingar kommer igång! =D

Hejsansvejsan

9/1 -09

Idag har det inte hänt mke alls. Jag har varit hos Tarzan och ridit.
Sen måste jag säga att jag är sjukt stolt över mej själv. ;) Jag har ringt och fixat så jag ska prova ut en sele på tarzan så snart är det förhoppningsvis bara vagnen kvar innan jag kan börja träna på riktigt :)

Hejsansvejan

8/1 -09

Nu har jag äntligen skaffat mej en blogg. Kn inte påstå att den har speiellt hög nivå men men.
Idag ska jag fara till stallet och rida =) Och sen får vi se hur ofta det blir uppdatering på bloggen.

RSS 2.0