sol och bad

Nu nar jag forsoker komma pa vad det ar for dag idag sa kommer jag typ inte pa det (A)

I forrgar: Slappade vi bara i poolen och hade det skont. Jag borjar kanna av varmen och vill typ bara sova hela tiden :S pa kvallen shoppade vi en massa det finns typ hur mke som hallst :D jattemanga vaskor men tyvarr ingen som du vill ha sofia :/

Igar: For vi med longtail bat till en strand med mke djungel det var jattemysigt nar vi for pa "upptacksfard". JAg var jattetrott pa kvallen och lite halvemo sa jag gick och la mej tidigt och kollade pa sallskapsresan :P

Idag: For vi buss till patong dar vi badade, vi hittade varsta vattenlandet assa massor med studsmattor mm i vattnet men det kostade sa vi ska fara dit sen igen :D innan vi for till baka gick vi och shoppade da hittade jag en superfin klanning som bara kostade 80 svenska kr :)

Ikvl ska vi ata och sen ar jag sugen pa lite bad i poolen ;)

hare bra :)

4:e dagen

Igar var vi bara och slappade i poolen :) Det var den varmaste dagen, kanndes det som :P Pa kvallen at vi supergod och stark mat :) Efter maten gick vi och shoppade :) JAg kopte en jattefin klanning och en bikini :) Sen sag jag en annan superfin klanning men den var sa dyr ska kolla om jag hittar den billigare nan annan stans, alla klader finns typ likadana pa flera stallen ;)

Idag sa for vi till kata beach, annars brukar vi bada pa karon beach. JAg somnade i solen och har typ brannt mej :(
Imorse var jag faktiskt pa gymmet och sprang, men dom hade ingen hangmaskin :( fia och ewe vet nog vad jag menar (A)
Ikvl blir det att ata pa hotellet :) sa det blir ingen shoppin:)

Ewe, har tarzan varit jattestark och dissat bettet?

tyvarr kan jag inte ladda upp bilder eftersom jag anvander hotellets dator.

Ni far hare bast :)

Thailand

Efter att ha akt plan i 12 timmar sa har vi nu kommit fram och har sovit en natt :) Jag sov en timma pa planet och sen var vi kom vi fram kl 7 pa morgonen thailanskt tid. Det blev inte sa mke vi gjorde forsta dagen vi tog det mest lugnt, vi badade i poolen och for en svang ner till havet. Men i havet var det typ manetrester som brannde oss.. :( Till midda at vi super god mat men mina sma kusiner,syskon var trotta och typ sov vid middagen. Satan nu gjorde jag natt sa att det blev konstig text. :( det ar typ fel pa tangentbordet :(:(

Idag var vi vid havet och badade enligt felicia badar jag inte mke och det ar darfor jag inte blir brun, men jag tror att det inte ar sa, men hon har nog anda ratt :(
Det ar varmt har men jag vet inte exakta graden :P

Nu tycker oskar att jag ska skriva om honom att han holl pa att do igar kvall, men det stammde nog inte riktigt ;P

Nu ska jag ga, vi syns sen :*


Till alice och ewe

Kom på att jag skulle lägga ut vilka dagar ni skulle ta hand om tarzan :)

Vecka 8
fredag: Ewe
lördag: Ewe
söndag: Ewe

Vecka 9
måndag: Ewe
tisdag: Ewe
onsdag: julia
torsdag: Ewe
fredag: julia
lördag: Alice
söndag: Alice

Vecka 10
måndag: Alice
tisdag: Alice
onsdag: Alice
torsdag: Alice
fredag: Alice
lördag: Alice

LYCKA TILL :)

19/2 -09

Nu var det länge sen jag bloggade, fy på mej :(

I helgen var jag, eva sofia maria olin selin holmgren lundmark, linn alice viveca lindgren och sara marie backlund på ULKEN. NI har mke fina namn ;)
Som vanligt var det jätteroligt på ulken, vi fikade åt fikade åt lite till och fikade igen ;P Förutom det var det jätte intressant :) Vi lekte lite lekar typ namnlekar och då var carro mkt gullig ;)
På kvällen badade och bastade jag och sofia:D

Måndag: Började jag min APU med destriktsveterinärerna:) Jag fick följa Emma ut med bilen. Vår första passient var en shettis med fång :( stackars liten, men han var ganska tjock.. Sen for vi till SARF där vi vaccinerade och raspade lite hästar, oraspade tänder är sjukt vassa :O Efter det for vi till en ladugård där vi avhornade kavar, då råkade vi bland annat lokalbedöva mitt lillfinger ;D Sen fick vi ett akutfall då vi var tvungna att hjälpa en ko att kalva. När vi äntligen hade fått ut kalven var den död :(

Tisdag: Var inne på kliniken och fick sepå lite operationer :)

Onsdag: Fick följa örjan ut med bilen. Vi for till en jättestor kolöstdrift. Där sydde vi fast lite löpmagar och avhornade kalvar. Sen for vi och kollade på en häst som vi inte riktigt vet vad felet är på :(

Torsdag: Jag och örjan for igen ut med bilen och var mest runt och gjode det vanliga hos kor, avhornar och kollar mjölken.

Det var faktiskt riktigt roligt att vara på APU :):)

13/2 -09

Fredag den trettonde. Har inte haft otur idag om man inte räknar med när jag skulle rida tarzan.
Det började med att han var jättepigg och då tänkte jag att det gör faktiskt inte så mke. MEN då kom 2 travare i full fart förbi oss och då tyckte tarzan att han var tillbaka på travet!! Eftersom han inte lyssnar så bra på bettet så gick det inte så bra att bromsa. Så där att jag barbacka, trodde nog att jag skulle flyga nåra gånger... men det gick bra :)

Sen upptäckte jag igår att min häst är mörkrädd :] lite gullit faktiskt :] om han är själv i hagen när det är ljust bryr han sig inte, men om det är mörkt så springer han :( och sen om jag nån gång (då jag vågar) där det inte finns gatlysen så är han jätterädd..

Idag med skolan så hoppade jag Costner <3 han är så gullig :] Sen när vi hade teori så pratade vi om dressyrprogram. Efter sportlovet, eller typ vecka 12 så ska vi rida typ en dressyrtävling :D

Nu tycker jag att jag bara har snackat om hästar men jag har faktiskt bara varit i stallet idag ;)
Men imorn ska jag, sofia, alice och sara på ULK och sova på medlefors :) Det är så hilma god mat där och så äter man hela tiden :] Men vi ska också gymma, bada och basta :)

vi synes ;*

12/2 -09

Vi har nu slutat skolan och sitter och väntar på att tage ska skjutsa oss till bussen.
Idag har  vi typ inte gjort nånting, på morgonen for jag och ida ut och red västerbo och diva, sen var det lunch och efter lunchen så hade vi muntlig redovisning på hästens delar. Det gick typ bra, inget att vara nervös för :)
Idag efter skolan ska jag klippa mej!! Längtar för det har blivit jättelångt.

Igår hade vi ridning och vi hoippade högt :D JAg hade dodde och han var superfin, lyssnade jättebra :) MEn han tyckte det blev lite läskigt när det blev högt, han har så dåligt självförtroende.
Pratade med Anna om bett till Tarzan och hon tyckte att jag skulle testa deltatygel, hoppas det funkar :)

Synes ;*

10/2 -09

Idag har jag inte mke alls att skriva om. När vi hade selprov idag så var jag då snabbare än igår utan att stressa så det var då bra :)
Jag känner mej så negg idag, hatar kylan, hatar att kliva upp kl 6 på morgonen och hatar att vara på skolan!!!!!

Nu ska jag bara överleva den här veckan sen har jag bara roliga saker kvar :)
ULKEN - Med världens finaste människor
APU - destriktsveterinärerna
THAILAND!!!!

Sen när jag har vilat upp mej i 2 veckor så ska jag ta nya tag och sluta vara trött och halvemo..

vi synes ;)

9/2 -09

Idag på skolan så hade vi selning och avselning på tid. Vi skulle då ta på en remtravsele, huvudlaget, linda frambenen, på med boots, knäkappor, gamacher(bakskydd) och självklart vagnen. Klarade det på 13,48 min och tog av allt på 6,05 min. Jag tycker att det är jävligt dåligt att man ska stressa så himla mke. Hästarna får ju sykfel! Vill bara meddela att Ingemar våran lärare gjorde det på 8 min och 3 min!!!  Det är typ GALET.

Nog med det, jag kan nu alla hästens delar och skelettet. Så annars har jag typ inte gjort så mke, vi har för långa uppdragstider. Man är ju klar efter halva tiden.

När jag red så gick det bra. Tazan har blivit så mysig :] Det blev självklart BARBACKA, det är mitt liv :] men jag har nog redan sagt det. Sen skulle jag sparka hem från stallet. Det funkade ju med jag tyckte det stack lite i ansiktet.. och nu när jag kom hem fick jag veta att det var - 21! Är typ jättestel i anskiktet nu..

Vi syns ;*

8/2 -09

Idag ska fara till kdrf, ibland känns det som att man lika gärna kan flytta in där för man är ju där 24/7. Idag är det så att vi har US årsmöte kl 2, hoppas det kommer många :) sen ska vi ha styrelsemöte efter. Och sen ska jag och alice ha teori hela långa kvällen :) hoppas att alice är frisk :) tror att jag hörde att hon hade magsjuka..

Jag tänkte försöka hinna se lite grann på dom kör för fredrik idag :)

Jag fick ett litet il nu när jag kollade ewes blogg. TWILIGHT <3 jag vill bara läsa böckerna nu! men jag har ju inte dom. Måste fixa :D

synes ;*

7/2 - 09

I torsdags så firade vi att jag och Natta hade fyllt 17 år :) Det är så himla roligt att träffa alla trevliga människor :) det var synd att bella och alice inte kunde komma, Bella hade legat inne på sjukhuset och alices bil var insnöad. Tyckte att det var riktigt roligt hela kvällen och även om man inte sover så mke så är det riktigt nice :) Vi såg mkt bra  filmer även fast jag inte gillar skräckisar så då somnade jag ett tag ;P

Fredag så var Tarzan jättefin :) även om jag var trött så gick det jätte bra :) självklart red jag barbacka, jag är typ beroende av att rida barbacka.

Idag så var jag och pappa till piteå och köpte en maratonvagn till tarzan :) den var jättefin och nu är jag jättetaggad på att köra nu :)








När vi kom hem så for vi och tittade på när oskar tävlade i att hoppa höjd. Han är grymt duktig även om han bara kom tvåa idag. Nu är han näst bäst i norrland :) HAn hoppade BARA 146, jag tycker det är mke, men hans rekord är 15

4/2 -09

Sitter på skolan och har faktiskt haft lektioner idag, matte och engelska. Det är faktiskt helt okej och är även kanske kanske lite små roligt eftersom vi bara har det en gång i veckan. Senare idag ska jag har idrott, skidor. Jag tror inte jag har åkt skidor på jätte läng, jo förresten gjorde nog det förra vintern med farfars skidor. Det gick skit!

Efter skolan idag ska jag och pappa fara på maxi och handla lite godis mm till imorn då vi ska ta över nattas pappas lägenhet, längtar :) Som natta sa "den som vill får sova över! Ta med sovsaker. Täcke, kudde, madrass. Ha det gött! Och sov vakna helst ;)"

Men jag har nog tänkt sova på riktigt, förlåt natta. Speciellt om jag och fia ska till ridhuset dagen efter :) JAg måste hinna ta Tarzan till ridhuset innan vi far till thailand.
Om allt går som jag vill så har jag en vagn på lördag :D nu saknas groom så kan jag kanske starta skellefteå horse race :) och en pisk kom jag på (A)

vi synes ;*

RSS 2.0