270313

Tentan är klar och nu har jag långhelg och inget fram till onsdag då ny kurs startar. Underbart! Längtar till helgen så sjukt mycket. Den börjar ikväll med titt på hoppspecialen.


210313

Jag gör för lite saker på dagarna, vilket leder till att jag är superpigg nu. Frågan är då om jag ska sova imorgon på morgonen eller stiga upp tidigt.. Hm.

Imorgon SKA jag i alla fall vara kl 9 hos Ida och plugga, ska tidigast gå hem kl 14. Om jag så ska måsta banka in teorierna i huvudet.

Idag råkade jag ju ge upp för tidigt och gå hem och titta på Girls. Mycket roligare än att plugga!


180313

Steg upp just efter 6 idag och började plugga. Jag har ändå fått lite gjort idag. Men det känns som jag aldrig kommer tycka att jag kan det här. Spelar nog ingen roll hur mycket jag pluggar.

Nu har jag just kommit tillbaka efter en promenad och sitter och njuter av solen!


170313

Sitter nu hemma i falkan efter en helg i Malå. Vi har åkt salom, varit ute, ätit god hotellfrukost osv.

Idag körde jag och Niklas hem vid 12 tiden från Malå. Jag har hunnit med en broarna runt promenad och myst med min tidning jag köpte i Malå.


150313

Idag vaknade jag lite för tidigt! Ca 45 minuter. För tillfället är jag för van att stiga upp före kl 6.

Idag har vi ett seminarium på skolan, och tyvärr känner jag mig inte förbered. Då skulle man kunna tro att jag sitter och tränar nu då jag fick lite tid över på morgonen. Men nej, jag brukar alltid improvisera. Lycka till till mig idag!


130313

På morgonen när jag vaknade var det nästan -26.. Men hem från VFUn var det underbart att cykla.

Annars har jag hunnit med ett axelpass på gymmet och hämtat ut paket från lyko.

Imorgon är det sista dagen på VFUn! 5 veckor går fort.


090313

Idag har jag njutit av solen och gott på stan med Ida. Med mig hem följde bara ett halsband och två örhängen. Och 2 kassar mat från kvantum!

Nu har jag ätit en hemmalagad kycklingbaguette. Mums, och citronvatten i vin glas för att få upp partyfeelingen. Ikväll väntas beat på stuk.


Plugg!

Det är ganska skönt att en fredagkväll bara sitta hemma och mysa. Sen känner man sig extra duktig då man faktiskt gör något så vettigt som lite plugg! Allt för att slippa det till veckan.

Annars då, skickar iväg en beställning från lyko.se för ca 1500.. Tack och lov att mamma och Anna beställde det mesta men det gav mej fri frakt:P


080313

Underbart väder! Förutom att det blåser.

Annars är det skönt att bra hemma 14.00 och äta mellanmål ta det lugnt ett tag. Sen hade jag tänkt cykla till gymmet och träna lite axlar och kondition.


070313

Snart är VFUn över, har exakt 5 dagar kvar. Kommer verkligen sakna att vara där.

Annars så flyter dagarna på, jag läser min bok på kvällarna och glömmer bort att sova. Men konstigt nog är jag inte trött för är överlycklig över att det är så ljust ute! Klagar verkligen inte på vintern eller snön, vill bara att solen ska lysa!

Nu zumba!


050313

Idag var vi på kurs på skolan med våran handledare på VFUn. Väldigt intressant och det nya vi lärde oss kommer verkligen gå använda när man går ut och får börja jobba!

Annars har jag nyss kommit hem från ett roligt sh'bampass, så nu kvällsfika.


040313

Det tar 21 dagar att bryta en vana eller skapa en ny vana (vad jag har läst i alla fall). Konstigt nog stämmer det, efter 3 veckor med vfu är det här första dagen då jag inte har haft ett enda sug efter kaffe! Mitt beroende är som bortblåst. Men känner jag mej själv lär jag bli det igen lagom till att jag ska börja pluggag igen, gillar kaffe för mycket.
 
Annars då, sitter med inpackning i håret och väntar på att Top model Sverige ska börja. Jag vet att jag borde läsa artikeln till morgondagens kurs, men vet även att jag mycket hellre läser min nya pocketbok jag hittade på bokrean. Jag hittade självklart massor med mer fina saker från shoppingen i lördags hemma i Skellefteå. Framför allt var det supertrevligt att hinna träffa Viccan för lite update.
 
 

RSS 2.0